Don't Starve Reign of Giants: Κυκλοφορία PS4

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διάθεσης.

Η Klei Entertainment ανακοίνωσε μέσω του επίσημου site της ότι το expansion του Don't Starve θα κυκλοφορήσει για την κονσόλα της Sony στις 23 Ιουλίου και θα κοστίζει 4.99 δολάρια, ενώ οι συνδρομητές PlayStation Plus θα έχουν έκπτωση 10%. Στο Reign of Giants προστίθενται δύο νέοι playable χαρακτήρες και ένας νέος και μεγαλύτερος κόσμος όπου θα προσπαθήσετε να επιβιώσετε

μέσα σε περίοδο ενός ολόκληρου έτους.

{youtube}YzqG0YJGcnQ|500|300{/youtube}

Το Don't Starve πρόκειται να υποδεχθεί και ένα update που θα προσθέτει multiplayer modes μέσω του Don't Starve Together expansion, ενώ το indie survival Adventure της Klei Entertainment θα δεχθεί και ένα patch σύντομα, το οποίο θα διορθώνει διάφορα bugs της βασικής έκδοσης, θα βελτιώνει την συμπεριφορά του παιχνιδιού, ενώ θα προστεθούν επιπλέον διάλογοι και θα σας δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσετε custom pre-sets στην οθόνη της δημιουργίας κόσμων. Επιπλέον, θα μπορείτε να παίξετε με τυχαίο χαρακτήρα.

Το Don't Starve κυκλοφόρησε για PC, Mac και Linux τον Απρίλιο του 2013 και τον Ιανουάριο του 2014 για το PS4. Το ενδιαφέρον αυτό adventure θα δοκιμάσει την υπομονή σας, ενώ ένας αναπάντεχος θάνατος είναι ικανός να σας στοιχίσει... το PC ή την κονσόλα σας! Διαβάστε τους λόγους στο σχετικό review από το GameWorld και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα