Τα Arceus και Darkrai στα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl

Με ένα post στο pokemon.com η Nintendo μάς πληροφόρησε ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε στη συλλογή μας στις Brilliant Diamond και Shining Pearl δύο μυθικά Pokémon. Ο λόγος για τα Arceus και Darkrai. Υπάρχουν όμως κάποιες προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να παλέψουμε και να πιάσουμε αυτά τα τερατάκια:

Για το Arceus: Θα πρέπει να έχετε στο Switch
σας ένα save από το Pokémon Legends: Arceus με τερματισμένο όλο το main quest. Επίσης θα πρέπει να έχετε ένα save είτε από το Pokémon Brilliant Diamond είτε από το Shining Pearl, με εσάς στο Hall of Fame (δηλαδή να έχετε νικήσει τουλάχιστον μία φορά τους Elite Four και τον Champion) και να έχετε στην κατοχή σας το National Pokédex. Όταν οι προϋποθέσεις αυτές υπάρχουν, επιστρέψτε στο δωμάτιό σας, στην πόλη Twinleaf, και εκεί θα βρείτε το αντικείμενο Azure Flute. Με αυτό στην κατοχή σας ταξιδέψτε στο Spear Pillar, την κορυφή του βουνού Coronet, και το Arceus θα είναι εκεί για μάχη. Αν είστε τυχεροί, θα το πιάσετε. Για το Darkrai: Θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας το αντικείμενο Member Card, το οποίο το παίρνετε από το Mystery Gift (μέσω του ίντερνετ). Αυτό θα είναι διαθέσιμο από την 1η μέχρι και το τέλος Απριλίου. Θα πρέπει να έχετε ξεκλειδώσει το National Pokédex. Τέλος, πρέπει να έχετε ολοκληρώσει το in-game event για την Cresselia. Με αυτές τις προϋποθέσεις θα μπορέσετε να βρείτε και να παλέψετε το Darkrai στο νησί Newmoon. 

Η Nintendo επισημαίνει ότι για ανοίξουν τα συγκεκριμένα events για τα μυθικά αυτά Pokémon, θα πρέπει να έχετε κατεβάσει το τελευταίο software update του παιχνιδιού, το 1.3.0. Αναλυτικό review από εμάς για τα δύο παιχνίδια μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Και εδώ για το Pokémon Legends: Arceus.

The post Τα Arceus και Darkrai στα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα