Ακύρωση για το EA Play του 2022

Το IGN Αμερικής αναφέρει ότι το ετήσιο, καλοκαιρινό even της Electronic Arts, με την επωνυμία “EA Play”, δεν θα διεξαχθεί φέτος. Αντ’ αυτού η εταιρεία είπε ότι θα παρουσιάσει τους καινούργιους της τίτλους όταν αυτοί θα είναι έτοιμοι, εννοώντας τον καθένα ξεχωριστά. 

“Αγαπάμε το EA Play Live και τη δυνατότητα που μας δίνει

να συνδεθούμε με τους παίκτες μας και να μοιραστούμε τα νέα μας. Παρόλα αυτά, φέτος τα πράγματα και οι καταστάσεις οδήγησαν έτσι ώστε να μην μπορούμε να σας δείξουμε τα πάντα σε ένα show. Έχουμε αρκετά όμορφα παιχνίδια που δημιουργούμε τώρα στα παγκοσμίως γνωστά studio μας. Αυτή τη χρονιά προτιμούμε να σας τα παρουσιάσουμε αυτά ένα προς ένα όταν ο χρόνος είναι σωστός για το κάθε project. Ανυπομονούμε γι’ αυτό!”

Η EA δεν συμμετείχε στην E3 από το 2016 και μετά, αφού είχε το δικό της show λίγες μέρες ή και ώρες πριν τη μεγάλη έκθεση. Πέρυσι, όπως και η E3, είχαν κάνει ένα online-only event για να παρουσιάσει τα παιχνίδια της. 

Να υπενθυμίσουμε ότι για φέτος γνωρίζουμε πως η E3 θα είναι για ακόμα μία φορά online-only event. Η Gamescom και το Tokyo Game Show θα πραγματοποιηθούν κανονικά, με φυσική παρουσία. Και τέλος, φημολογείται ότι η Microsoft θα κάνει το δικό της event μέσα στο καλοκαίρι, συγκεκριμένα τον Ιούνιο, χωρίς όμως να ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό. 

The post Ακύρωση για το EA Play του 2022 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα