Μετατίθεται η κυκλοφορία του Kena: Bridge of Spirits

Νέες προκλήσεις και ανάγκη για περισσότερο χρόνο ανάπτυξης.

Σε μετάθεση της κυκλοφορίας του Kena: Bridge of Spirits προέβη η Ember Lab για την επόμενη χρονιά, αναφερόμενη στις προκλήσεις που επέφερε το περασμένο έτος στην ομάδα, έχοντας ως αποτέλεσμα την ανάγκη για περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης μέσω σχετικής δημοσίευσης από τον επίσημο λογαριασμό του τίτλου στο Twitter: "Αυτή η χρονιά έχει επιφέρει πολλές προκλήσεις και

η μετάβασή μας για να εργαζόμαστε από το σπίτι έχει προκαλέσει την επιβράδυνση της ανάπτυξης περισσότερο από όσο ελπίζαμε. Γι' αυτό, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του Kena: Bridge of Spirits για το πρώτο τρίμηνο του 2021. Δεν πήραμε την εν λόγω απόφαση βιαστικά, αλλά αισθανόμαστε πως είναι το καλύτερο για το παιχνίδι και την ευημερία της ομάδας. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτόν το χρόνο για να προσφέρουμε στο παιχνίδι την τελειοποίηση που του αξίζει και να παραδώσουμε μία εμπειρία που συναντά το όραμά μας και τις προσδοκίες σας."

Ο τίτλος είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρχεια του PlayStation Future of Gaming Event της Sony, με σκοπό την κυκλοφορία του προς το τέλος του τρέχοντος έτους σε PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (αρχικά, μέσω του Epic Store), αποτελώντας χρονική αποκλειστικότητα για τις κονσόλες τις Sony. Αναπτύσσεται από μία ομάδα με ιστορικό ταινιών και κινουμένων σχεδίων, και κατά τη διάρκεια του εν λόγω story-driven adventure οι παίκτες αναπτύσσουν μία ομάδα πνευματικών συντρόφων με την ονομασία Rot, βελτιώνοντας τις ικανότητες τους και ανακαλύπτοντας νέους τρόπους για το χειρισμό του περιβάλλοντος.

Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι αναμένεται να δημοσιοποιηθούν από την ομάδα ανάπτυξης μέσα στους ερχόμενους μήνες. Το Kena: Bridge of Spirits αναμένεται πλέον να κυκλοφορήσει εντός του πρώτου τριμήνου του 2021 σε PlayStation 5, PlayStation 4 και PC, ως timed-exclusive τίτλος της Sony. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Announcement Trailer του νέου παιχνιδιού.

pcps4PS5
Keywords
Τυχαία Θέματα