Ανακοινώθηκε το Riders Republic

Ο επόμενος online extreme sports τίτλος της Ubisoft

Kατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Ubisoft Forward έγινε γνωστή η ύπαρξη ενός ακόμα next-gen τίτλου που η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει για τις κονσόλες επόμενης γενιάς. Ο λόγος για το Riders Republic,

ένας multiplayer τίτλος στα χνάρια του Steep, του snowboard/ extreme sports sim της Ubi για την τρέχουσα γενιά, αλλά με σημαντικές επιρροές από έναν ακόμα γνωστό τίτλο της εταιρείας, το Trials. Το παιχνίδι θα εκτυλίσσεται σε μερικά από τα γνωστότερα και σημαντικότερα εθνικά πάρκα των ΗΠΑ (Bryce Canyon, Yosemite Valley, Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain) ενώ κατά τη διάρκεια του announcement trailer που προβλήθηκε, την εμφάνισή τους μπροστά από τις οθόνες έκαναν κάθε είδους extreme sport από mountain bikes και snowboards μέχρι wingsuits.

Συγκεκριμένα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σχεδιαστής της Ubisoft Annecy, του branch που ηγείται της ανάπτυξης του τίτλου, το Riders Republic είναι στην ουσία μια “fantasyland για extreme sports”, γεμάτη από κάθε είδους online PvP διαγωνισμούς, με την ταυτόχρονη συμμετοχή εκατοντάδων παικτών (πάνω από 50). Επιπλέον, στο trailer έγινε γνωστή και η άδεια εμφάνισης μεγάλων events του πραγματικού κόσμου στις ψηφιακές πίστες του παιχνιδιού, όπως τα X Games. Φυσικά, από τον τίτλο δε θα λείπουν τα online leaderboards, τα αντίστοιχα challenges και ένα ranking system με έπαθλα cosmetics και εξοπλισμό για τον εκάστοτε χαρακτήρα. Η Ubisoft υποσχέθηκε σταθερό framerate των 60 fps και απροβλημάτιστη ταυτόχρονη παρουσία πάνω από 50 συμμετεχόντων ταυτόχρονα στην οθόνη.

Το Riders Republic αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου του 2021 για τις οικιακές κονσόλες της τρέχουσας και της επερχόμενης γενιάς, τα Windows PC καθώς και για τη συνδρομητική υπηρεσία Google Stadia. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω trailer.

pcps4xboxxbox onestadiaPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα