To Line Up παιχνιδιών της Ubisoft για το προσεχές διάστημα

Όπως παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Ubisoft Forward.

Με τη διεξαγωγή του πιο πρόσφατου Ubisoft Forward, η γαλλική εταιρεία παρουσίασε εκτενέστερα την επερχόμενη σειρά παιχνιδιών της για το υπόλοιπο του 2020, καθώς και για τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Εντός της φετινής

εορταστικής περιόδου έχει οριστεί η κυκλοφορία του Scott Pilgrim vs. The World: The Game - Complete Edition σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, ενώ το ανανεωμένο -και πρώην γνωστό ως- God & Monsters, που πλέον ονομάζεται Immortals: Fenyx Rising θα κυκλοφορήσει στις 3 του ερχόμενου Δεκέμβρη σε PlayStation 4, Xbox One και PC, με μία "αναβαθμισμένη" έκδοσή του να καταφθάνει στα επερχόμενα PlaySttation 5 και Xbοx Series X/ S -με δωρεάν δυνατότητα "αναβάθμισης" για τους κατόχους του τίτλου, με την κυκλοφορία των νέων συστημάτων αργότερα μέσα στη χρονιά.

Επιπροσθέτως, η Ubisoft πρέβη σε ανακοίνωση δύο νέων project εικονικής πραγματικότητας, του AGOS: A Game of Space, το οποίο βασίζεται στη διαστημική εξερεύνηση και κυκλοφορεί στις 28 Οκτωβρίου, και του Far Cry VR: Dive into Insanity, που κυκλοφορεί μέσα στην επόμενη χρονιά και αναμένεται να αποτελέσει μία location-based εμπειρία, αποκλειστικά στα κέντρα ψυχαγωγίας Zero Latency VR.

Στο Line Up της εταιρείας για το επόμενο έτος πρωταγωνιστεί το Prince of Persia: The Sands of Time Remake, με την κυκλοφορία του στις 21 Ιανουαρίου του 2021, σε PlayStation 4, Xbox One και PC, και σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του πρόκειται για ένα "πλήρους κλίμακας remake" του παιχνιδιού που έγινε διαθέσιμο πίσω στο 2003. Εν συνεχεία, ακολουθεί το Riders Republic, ένα παιχνίδι ακραίων αθλημάτων ανοικτού κόσμου που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Ubisoft Annecy, από το στούντιο που μας παρέδωσε τον τίτλο χειμερινών αθλημάτων Steep πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το εν λόγω, νέο multiplayer-based παιχνίδι του γαλλικού στούντιο έχει προγραμματιστεί για τις 25 Φεβρουαρίου του 2021 σε PlayStation 5, Xbox Series X/ S, PlayStation 4, Xbox One και PC, με την "αναβαθμισμένη" έκδοσή του για τις νέες κονσόλες να προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όσους έχουν το παιχνίδι στην κατοχή τους στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς.

Φυσικά, έχουμε και τις κυκλοφορίες τίτλων από μεγάλα IPs της εταιρείας, όπως των Assassin's Creed Valhalla και Watch Dogs: Legion, οι οποίοι -όπως ήδη γνωρίζουμε- θα αποτελέσουν launch τίτλοι των Xbox Series X/ S, των νέων συστημάτων της Microsoft, με τα οποία μεταβαίνει στην επόμενη γενιά στις 10 του ερχόμενου Νοέμβρη.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series Xswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα