Τεράστιος ο χάρτης του Starfield της Bethesda

Μπορεί η διάθεση του Starfield -ολοκαίνουργιο sci-fi RPG που ετοιμάζει η Bethesda-, παραμένει πολύ μακριά, αλλά Todd Howard προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με μερικά σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών σχετικά με το μέγεθος του κόσμου του και πολλά άλλα. Το σίγουρο είναι ότι το Starfield θα περιέχει τον μεγαλύτερο χάρτη που έχει δημιουργήσει η Bethesda μέχρι σήμερα.

Στην πραγματικότητα,

ο χάρτης του Starfield θα είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του Fallout 76, ο όποιος με την σειρα του είχε περίπου το μέγεθος όσο τέσσερις χάρτες του Skyrim. Ο Howard προσθέσε ότι η ομάδα του έχει στην διάθεση της κάποια procedural generation εργαλεία για το Starfield, τα όποια θα χρησιμοποιηθούν επίσης και στο The Elder Scrolls VI, επιτρέποντας τους να δημιουργούν κολοσσιαίους κόσμους πολύ πιο εύκολα. Ωστόσο το παραπάνω, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι αναγκαστικά randomised.

Σε άλλο σημείο ο Howard επανέλαβε επίσης ότι στο Starfield θα έχουν την πιο σημαντική αναθεώρηση στη Creation Engine (3D μηχανή γραφικών της Bethesda), υποσχόμενοι να προσφέρουν ανώτερο rendering, animation, AI, pathing και άλλες βελτιώσεις. “Όταν οι άνθρωποι δουν το τελικό αποτέλεσμα, ελπίζουμε ότι θα είναι τόσο χαρούμενοι όσο είμαστε εμείς”.

Να σημειώσουμε ότι με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ομάδα ανάπτυξης του Starfield έχει περίπου 4-5 φορές το μέγεθος της ομάδας που είχε δουλέψει πάνω στο The Elder Scrolls V: Skyrim.

Τέλος επιβεβαίωσε μέσω μιας συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Develop: Brighton Digital, ότι τόσο το Starfield όσο και το The Elder Scrolls VI θα είναι διαθέσιμα για το Xbox Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας τους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη συνέντευξη του Todd Howard που δόθηκε στα πλαίσια του Develop: Brighton Digital.

The post Τεράστιος ο χάρτης του Starfield της Bethesda appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα