Η Amazon γιορτάζει τα 35 χρόνια Super Mario με ειδικές συσκευασίες δεμάτων

Για τον εορτασμό της 35ης επέτειου γενεθλίων του Super Mario, η Amazon σε συνεργασία με την Nintendo επέλεξανέναν ξεχωριστό τρόπο.

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησαν Amazon και Nintendo, καθώς θα συνεργαστούν για τον εορτασμό των 35ων

γενεθλίων της σειράς Super Mario. Ο καρπός της συνεργασίας τους: ειδική συσκευασία για κάθε δέμα που αποστέλλεται από την Amazon.

Κάθε δέμα έχει μια πιθανότητα να σταλεί σε ειδική συσκευασία κόκκινου χρώματος, με διάφορες διακοσμήσεις σχετικές με τη σειρά Super Mario, ακόμα κι αν τα περιεχόμενα του δέματος δεν είναι σχετικά με αυτή στο ελάχιστο. Η ενέργεια θα ισχύσει για παραγγελίες που καταχωρούνται έως και 31 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει η Nintendo, ενώ η Amazon από τη μεριά της δημιούργησε μια σελίδα αφιερωμένη στον αγαπητό υδραυλικό. Βέβαια, αναφέρεται πως ο αριθμός συσκευασιών είναι περιορισμένος, δίχως περαιτέρω λεπτομέρειες.

Για μέλη του My Nintendo, υπάρχουν δραστηριότητες που μπορούν να χαρίσουν πόντους για όσους τις ολοκληρώσουν. Η πλήρης γκάμα ενεργειών που σχετίζονται με τη σειρά Super Mario βρίσκονται στην αντίστοιχη σελίδα της Nintendo, .

Η παραπάνω ενέργεια αποτελεί μια από τις πολλές που «έτρεξε» φέτος η Nintendo, είτε σε συνεργασία με άλλους είτε μόνη της, για να γιορτάσει άλλον έναν χρόνο ζωής για τη δημοφιλή μασκότ της. Μια από τις πιο πρόσφατες ήταν η κυκλοφορία του Super Mario 3D All-Stars για Nintendo Switch, μια συλλογή τριών αγαπημένων 3D τίτλων για τη νεότερη κονσόλα της εταιρείας. Το Super Mario Bros. 35 ήταν η εκδοχή της για ένα "Mario Royale", ενώ το πρωτότυπο Mario Kart Live: Home Circuit συνδύαζε παιχνίδι στην κονσόλα με πραγματικά τηλεκατευθυνόμενα μέσω επαυξημένης πραγματικότητας. Για το άμεσο σχετικά μέλλον, ένα Game & Watch με Super Mario αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου. Λίγους μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2021, θα έρθει το Super Mario 3D World + Bowser's Fury, μια ανανεωμένη κυκλοφορία του platformer που αρχικά κυκλοφόρησε για Wii U.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Keywords
Τυχαία Θέματα