Με 4K & Ray Tracing το Resident Evil Village στο PlayStation 5

Νέες πληροφορίες για την κύρια πολυ-αναμενόμενη όγδοη προσθήκη στην σειρά Resident Evil έκαναν την εμφάνισή τους μέσα από τη σελίδα του παιχνιδιού στο PlayStation.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του, το Resident Evil Village θα προσφέρει μία εμπειρία επιβίωσης και τρόμου, που εφάμιλλή

της δεν έχουμε βιώσει. Λαμβάνοντας χώρα λίγα χρόνια μετά από τα τρομακτικά γεγονότα του κριτικά αναγνωρισμένου Resident Evil 7: Biohazard, η νέα ιστορία βρίσκει τον Ethan Winters και τη σύζυγό του, τη Mia, να ζουν ειρηνικά σε μία νέα τοποθεσία, απαλλαγμένη από τους προηγούμενους εφιάλτες τους, καθώς, επάνω που πρόκειται να μεταβούν από κοινού σε μία νέα, η τραγωδία τούς χτυπά την πόρτα ξανά.

Οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο του Ethan Winters, βιώνοντας κάθε στενή μάχη και τρομακτική καταδίωξη μέσα από μία προοπτική πρώτου προσώπου. Στα παιχνίδι θα ανταμώσουμε με γνωστούς χαρακτήρες, αλλά θα έρθουμε και αντιμέτωποι με νέα εχθρικά πρόσωπα, σε ένα χωριό που αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από ένα μυστηριώδες σκηνικό εντός του οποίο εκτυλίσσονται τρομακτικά γεγονότα. Θα παραπέμπει περισσότερο σε έναν “ζωντανό” οικισμό, παρουσιάζοντας μυστήρια προς ανακάλυψη για τον Ethan, αλλά και τρόμους που θα πρέπει να αποφεύγει.

Όσον αφορά στην επίδοση του Resident Evil Village για το PlayStation 5, το παιχνίδι θα “τρέχει” σε ανάλυση 4K και με υποστήριξη τεχνολογίας 3D AudioTech και Ray Tracing, ενώ θα παρουσιάζει σχεδόν και μηδαμινούς χρόνους φόρτωσης. Επιπροσθέτως, θα υποστηρίζονται Adaptive Triggers και Haptic Feedback, καθώς το παιχνίδι θα επωφελείται πλήρως από τις δυνατότητες του Dualsense, του νέου χειριστηρίου της επερχόμενης κονσόλας της Sony.

Το Resident Evil Village αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, σε PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

.

The post Με 4K & Ray Tracing το Resident Evil Village στο PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα