Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη η δυνατότητα Cross-Play για το For Honor

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη για cross-play θα γίνει σύντομα διαθέσιμη στο For Honor, μέσα από δύο φάσεις. Η πρώτη από τις δύο φάσεις πρόκειται να ξεκινήσει παράλληλα με την έναρξη του Year 6 Season 1: Golden Age σε Xbox, PlayStation και PC.

“Το Crossplay ήταν μια φιλοδοξία της ομάδας

μας εδώ και πολύ καιρό”, αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης σε μια ανάρτηση στην σελίδα του τίτλου. “Υπήρξαν πολλές τεχνικές προκλήσεις για να φέρουμε το Crossplay στο For Honor επειδή τα βασικά τεχνικά στοιχεία του παιχνιδιού δεν σχεδιάστηκαν αρχικά για να το υποστηρίξουν. Χάρη στη σκληρή δουλειά της ομάδας, είμαστε πλέον περήφανοι που φέρνουμε το Crossplay στους Warriors μας. Πιστεύουμε ότι το Crossplay θα ωφελήσει το For Honor και το μακροπρόθεσμο όραμά του”.

To Phase 1 του cross-play toy For Honor θα είναι διαθέσιμη για PvP και PvE matchmaking, συγκεντρώνοντας τις τρεις δεξαμενές παικτών από Xbox, PlayStation και PC, σε μια single player δεξαμενή. Ως εκ τούτου, οι χρόνοι του matchmaking θα βελτιωθούν και το online multiplayer στο For Honor θα πρέπει να είναι καλύτερο συνολικά. Το Skill ratings θα γίνει reset για να δημιουργηθεί ένα balanced matchmaking.

Μετά από μερικούς αγώνες, το προσωπικό skill rating θα γίνει re-calibrated εκ νέου. Όσον αφορά το in-game voice chat, θα απενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια του παιξίματος μέσω cross-play, “λόγω τεχνικών περιορισμών”. Η Ubisoft θα επαναφέρει το voice chat για cross-play “σε μεταγενέστερη ημερομηνία”, αν και οι παίκτες σε PC θα έχουν την δυνατότητα για text chat και οι παίκτες σε κονσόλες θα έχουν πρόσβαση σε quick text επιλογές.

Το Phase 2 (βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και χωρίς κάποια ημερομηνία διάθεσης) θα επεκταθεί στο group play με cross-platform φίλους και άλλους παίκτες. Τέλος να αναφέρουμε ότι όσοι θέλουν μπορούν να απενεργοποιήσουν και να εξαιρεθούν από το cross-play μέσω του Settings μενού κάτω από την επιλογή «Online».

Το cross-play του For Honor θα έρθει για Xbox, PlayStation και PC από τις 17 Μαρτίου, διαθέσιμο στα Campaign Mode, Training Mode, Custom Match, Arcade Mode και Rank Mode.

The post Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη η δυνατότητα Cross-Play για το For Honor appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα