Επιστροφή της Gamescom 2022 σε κανονική μορφή

Μετά την ανακοίνωση για την επιστροφή του Tokyo Game Show 2022 στον παραδοσιακό τρόπο διεξαγωγής, με τη φυσική παρουσία του κοινού, σειρά έρχεται να πάρει και η φετινή Gamescom, που θα διεξαχθεί λίγο νωρίτερα.

Όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής δημοσίευσης στην επίσημη σελίδα της Gamescom, η φετινή έκθεση θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο “Koelnmesse” στην Κολωνία της Γερμανίας μεταξύ 24ης και 28ης Αυγούστου. Φυσικά, η εν λόγω

εκδήλωση θα συνοδεύεται και από ψηφιακή κάλυψη για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως, καθώς θα μεταδίδεται ζωντανά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα για την Gamescom 2022.

Δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών, η Gamescom 2022 θα διέπεται από ένα σύνολο κανόνων που θα είναι σύμφωνοι με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς για τη διασφάλιση της “ασφάλειας και της σωστής διαμονής” όλων των εμπλεκόμενων στην έκθεση, όπως είναι η βελτιωμένη διαχείριση των εισιτηρίων, η ψηφιακή εξυπηρέτηση του κοινού για αντιμετώπιση του συνωστισμού, η διαμόρφωση μεγάλων διαδρόμων και η περιορισμένη έκδοση των εισιτηρίων.

“Όλοι οι θαυμαστές και οι συνεργάτες της Gamescom το περίμεναν εδώ και δύο χρόνια: Η Gamescom επιστρέφει επιτέλους στις εκθεσιακές αίθουσες της Κολωνίας, έτσι και η μοναδική αίσθηση του φεστιβάλ που μας έλειπε τόσο πολύ“, δήλωσε ο Felix Falk, Managing Director στο Game Association.

“Φέτος συνδυάζουμε τα καλύτερα και των δύο κόσμων: Το εκτενές ψηφιακό μας πρόγραμμα με την ασύγκριτη εμπειρία της Gamescom επί τόπου. Στην πορεία, η Gamescom θέτει και πάλι νέα πρότυπα για το 2022, για παράδειγμα, σε θέματα βιωσιμότητας: Με την πρωτοβουλία μας «Gamescom Goes Green», θα κάνουμε την Gamescom μια ειδική και φιλική προς το περιβάλλον εκδήλωση μαζί με επισκέπτες και εκθέτες.

Επιθυμούμε έτσι, όχι μόνο να γίνουμε φάρος για τις πολλές πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος στη διεθνή βιομηχανία παιχνιδιών, αλλά και πρωτοπόροι για τις διεθνείς εκδηλώσεις γενικότερα.”

The post Επιστροφή της Gamescom 2022 σε κανονική μορφή appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα