Story trailer για το Nioh 2

Και πληροφορίες για το Season Pass.

Η Team Ninja έδωσε στη δημοσιότητα το νέο Story Trailer καθώς και πληροφορίες σχετικά με το Season Pass του πολυαναμενόμενου Nioh 2. Συγκεκριμένα, ο Tom Lee, Creative Director του τίτλου, αναφέρει μέσα από το επίσημο Blog του PlayStation

πως η τρέχουσα χρονιά βρήκε την ομάδα να αναλύει την ανταπόκριση του κοινού από την πρόσφατη beta του παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες, βοηθώντας τους να σχεδιάσουν μία αρτιότερη εμπειρία gameplay, ενώ εξέφρασε και τη χαρά του για το νέο trailer, μέσα από το οποίο ρίχνουμε μία ματιά σε ορισμένους από τους χαρακτήρες του νέου τίτλου, καθώς και στο backstory τους.

Όπως έγινε γνωστό σχετικά με το Season Pass του Nioh 2, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου σκοπεύει να διαθέσει στην αγορά τρία μεγάλα DLC, που κάθε ένα από αυτά θα εστιάζει σε μία δική του, διαφορετική ιστορία και θα διεξάγεται πριν από τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού, με την εταιρεία να κάνει υποσχέσεις για επιπλέον ώρες gameplay που θα παρέχουν μία πληθώρα προκλήσεων στους οπαδούς του τίτλου, όπως έγινε και στο πρώτο παιχνίδι, προσφέροντας νέα όπλα και χαρακτήρες και νέες δυνατότητες μάχης, ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν και side missions. Και τα τρία αυτά DLC, μαζί με διάφορα “premium in-game items” όπως τα Demon Horde armor και Kodama Netsuke Charm, θα περιλαμβάνονται στο Season Pass του παιχνιδιού, το οποίο με τη σειρά του θα περιέχεται στην Digital Deluxe Edition που είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία. Για όσους επιλέξουν τη Nioh 2 Special Edition, πέρα από τον βασικό τίτλο και το Season Pass, θα λάβουν και από ένα αποκλειστικό SteelBook και ένα φυλλάδιο με τον τίτλο «The Art of Nioh 2».

Τέλος, ο ίδιος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του, καθώς λιγότερο από δύο μήνες απέμειναν για την κυκλοφορία του Nioh 2 και υπόσχεται πως νέες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν κατά τις ερχόμενες εβδομάδες.

Το Nioh 2 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, αποκλειστικά για το PS4. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το νέο Story Trailer καθώς και τα νέα screenshots από τον τίτλο.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα