Φεβρουάριο η κυκλοφορία του Rune Factory 4 στο Switch

Με δωρεάν επιπρόσθετο περιεχόμενο.

Η remastered εκδοση του Rune Factory 4 πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στο Nintendo Switch εντός του επόμενου μήνα, όπως ανακοινώθηκε από τις XSEED Games και Marvelous Europe, τις εταιρείες που έχουν αναλάβει την έκδοση του τίτλου για την κονσόλα της Nintendo.

Η

συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει τόσο αγγλικό όσο και ιαπωνικό voice over, καθώς θα διαθέτει και επιλογή για υπότιτλους σε αγγλικη, γαλλική και γερμανική γλώσσα. Επιπλέον, με την αγορά της "Archival Edition", είτε σε retail είτε σε ψηφιακή μορφή, με προ-παραγγελία από το ψηφιακό κατάστημα της Nintendo, θα προσφέρεται πρόσβαση στο επιπρόσθετο περιεχόμενο "Swimsuit Day", μέσω λήψης, ενώ δωρεάν θα παραμείνει επίσης για λήψη μέχρι και τις 26 Μαρτίου το περιεχόμενο που φέρει την ονομασία "Another Episode", το οποίο προσφέρει εικονογραφημένες ιστορίες των χαρακτήρων και περιλαμβάνει επίσης αγγλικό και ιαπωνικό voice over. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, το εν λόγω επιπρόσθετο περιεχόμενο θα διατίθεται στην τιμή των €4.99.

Υπενθυμίζουμε πως το Rune Factory 4 αποτελεί έναν role-playing τίτλο που έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2014 στο Nintendo 3DS, ενώ την ανάπτυξή του είχε αναλάβει η Neverland Company και η έκδοση του πραγματοποιήθηκε από την Marvelous Inc.

Το Rune Factory 4 Special αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους για το Nintendo Switch. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Release Date Trailer του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα