Συνεχή υποστήριξη στο Dying Light 2 υπόσχεται η δημιουργός του

Η Techland έχει δεσμευτεί να προσφέρει τουλάχιστον πέντε χρόνια υποστήριξης στον νέο τίτλο που ετοιμάζει, το Dying Light 2: Stay Human, μετά την κυκλοφορία του.

Το παραπάνω κοινοποιήθηκε στο Twitter από τον Sheri Kryeziu της Techland, με άφθονο νέο περιεχόμενο να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για τον parkour τίτλο με ζόμπι τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων Story DLC, περισσότερων

events και τοποθεσιών και πολλών in-game αντικειμένων.

Ενώ μια πενταετής δέσμευση για επιπλέον DLC και πρόσθετο περιεχόμενο για έναν single player τίτλο μπορεί να φαίνεται σαν ένας πολύ τολμηρός ισχυρισμός, το πολωνικό studio έχει καλό ιστορικό στο παρελθόν, καθώς το αρχικό Dying Light συνέχιζε να λαμβάνει νέο περιεχόμενο για πάνω από έξι χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία το 2015.

“Προσωπικά, αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους μπήκα στην Techland εξαρχής. Οι παίκτες πρώτα”, αναφέρει ο Kryeziu στο post του.

We'll be committing to 5 years of game support post launch which means:
– More Story DLCs
– More Events
– More Locations
– More in-game items

Personally, this is one of the main reasons why I joined Techland in the first place. Gamers first.#DyingLight2 pic.twitter.com/wkBkoZmJxm

— Sheri (@YesIAmSheri) January 14, 2022

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η Techland υποστήριζε ότι θα απαιτούνται 500 ώρες για να δει κάποιος όλο το περιεχόμενο του Dying Light 2: Stay Human και περισσότερες από 20 ώρες για να ολοκληρώσει τη βασική ιστορία.

Το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και όλες τις τρέχουσες οικιακές κονσόλες στις 4 Φεβρουαρίου.

The post Συνεχή υποστήριξη στο Dying Light 2 υπόσχεται η δημιουργός του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα