Οι νικητές του διαγωνισμού CD Media Giftbox

Οι πλούσιοι διαγωνισμοί που διεξήχθησαν στο GameOver κατά την περίοδο των εορτών ολοκληρώνονται σήμερα με την ανακοίνωση των τεσσάρων νικητών που κερδίζουν από ένα Giftbox που ετοίμασε για αυτούς η CD Media -αντιπροσωπεία (μεταξύ άλλων) των Ubisoft, Take Two και Capcom- δώρα ενός διαγωνισμού που “έτρεξε” από το Instagram του GameOver.gr

Από

τα εν λόγω κουτιά τα δύο θα είναι για PlayStation και τα άλλα δύο για Xbox, και περιέχουν από τέσσερα παιχνίδια (Promo Discs) το κάθε ένα. Τα παιχνίδια που περιέχονται (και είναι τυχαία σε κάθε Giftbox) είναι τα Far Cry 6, Riders Republic, Just Dance 21, Assassin’s Creed Valhalla, Resident Evil Village, Resident Evil 3, Watch Dogs Legion, Devil May Cry 5, Red Dead Redemption 2, Immortals Fenyx Rising, Kingdom Hearts III και Marvel’s Avengers. Επιπλέον μέσα στο εκάστοτε Giftbox υπάρχουν μάσκες CD Media και σημαία ή μπλούζα Watch Dogs.

Τα κουτιά αυτά βρίσκονται ήδη στην κατοχή μας και αφού οι νικητές δουν τα ονόματά τους θα χρειαστεί να επικοινωνήσουν με τον υπογράφοντα το κείμενο στο [email protected] για να γίνει μια ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Εν συνεχεία τα δώρα θα σταλούν στους νικητές με κούριερ και χρέωση παραλήπτη.

Οι νικητές (Instagrams tags) του διαγωνισμού CD Media Giftbox

nick.sonsmanos.helleleni_anastgeorge_liatsios

The post Οι νικητές του διαγωνισμού CD Media Giftbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα