Παράθυρο κυκλοφορίας για το The Settlers

Πίσω στο 2018, η Ubisoft είχε ανακοινώσει την επιστροφή της city-building/ RTS σειράς The Settlers.  Ωστόσο, παρά την ανακοίνωση, έκτοτε δεν είχαμε νέα για το παιχνίδι. Η αρχική του κυκλοφορία είχε προγραμματιστεί για το 2019, πριν πάρει καθυστέρηση για το 2020 – και στη συνέχεια επ’ αόριστον. Φαίνεται, όμως, πως η Ubisoft συνέχισε να εργάζεται

στο παιχνίδι, το οποίο είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το The Settlers επικεντρώνεται στην πορεία των Elari, ενός από τα διαθέσιμα έθνη του τίτλου. Οι Elari αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη γη τους και να εποικήσουν νέες και άγνωστες περιοχές. Στο ταξίδι τους, οι Elari θα συναντήσουν νέους λαούς και θα βρεθούν αντιμέτωποι με δυσκολίες και προκλήσεις. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές εθνικότητες, η κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά και υπόβαθρο.

Το The Settlers αναπτύσσεται από την Ubisoft Düsseldorf και είναι εμπνευσμένο από τα The Settlers III και IV. Αναπτύσσεται με την ιδιόκτητη μηχανή γραφικών της Ubisoft, τη Snowdrop Engine και αναμένεται να θέσει νέα τεχνικά standards στο είδος. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει τρία διαφορετικά είδη παιχνιδιού: single-player campaign, Skirmish και Onslaught. Στο Skirmish mode, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν εναντίον της AI και συνεργατικά με την ΑΙ και άλλους παίκτες διαδικτυακά. Τέλος, στο Onslaught, οι παίκτες θα παίζουν μόνοι τους στους Skirmish χάρτες, αλλά με αρκετά πιο δύσκολες συνθήκες νίκης.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του τίτλου στον ακόλουθο player. Επίσης, μια closed beta του τίτλου έχει ανακοινωθεί για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το παιχνίδι νωρίτερα. Η beta θα διεξαχθεί από τις 20 μέχρι τις 24 Ιανουαρίου και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να κάνουν εγγραφή εδώ.

The post Παράθυρο κυκλοφορίας για το The Settlers appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα