Στο αφρικανικό μέτωπο το Company of Heroes 3

Η Relic Entertainment ανακοίνωσε πως εργάζεται ήδη στην ανάπτυξη του Company of Heroes 3, του νέου μέλους της RTS σειράς της. Το στούντιο εργάζεται ακόμα πάνω στο Age of Empires IV, το οποίο είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία τον Οκτώβριο. Ωστόσο, περίπου 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου τίτλου, η ανακοίνωση αυτή είναι παραπάνω από ευχάριστη.

Το παιχνίδι

θα εκτυλίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Οι μάχες αυτή τη φορά, θα εκτυλίσσονται στο αφρικανικό μέτωπο, αλλά και στην Ιταλία. Το campaign θα μας τοποθετήσει εναντίον του Γερμανού στρατηγού Erwin Rommel, ή θα μας δώσει τον έλεγχο των στρατευμάτων του. Ο τίτλος αναπτύσσεται με τη μηχανή γραφικών Essence Engine 5, η οποία θα αποδώσει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στη στρατηγική προσέγγιση. Το gameplay θα επιτρέπει τη μετάβαση από τον τακτικό χάρτη σε RTS χάρτη, κάτι που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σειρά. Επιπλέον, το Full Tactical Pause mode θα επιτρέπει την παύση του παιχνιδιού. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στον παίκτη να συντονίσει τις κινήσεις όλων των στρατευμάτων, παρέχοντας πλήρη έλεγχο στις κινήσεις του.

To Company of Heroes 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει του χρόνου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν μια pre-alpha έκδοση του παιχνιδιού, κατεβάζοντάς την από το Steam, βοηθώντας παράλληλα τους δημιουργούς να τελειοποιήσουν το παιχνίδι.

The post Στο αφρικανικό μέτωπο το Company of Heroes 3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα