Launch trailer για το F1 2021

Η Codemasters και η EA έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer για το F1 2021, λίγο πριν από την κυκλοφορία του τίτλου στα τέλη της εβδομάδας, φέρνοντας για πρώτη φορά ένα νέο story mode, με τίτλο “Braking Point”.

Εκτός από το Braking Point, στο οποίο ο αρχάριος οδηγός Aiden Jackson βρίσκεται σε τριβή εντός της ομάδας του με τον βετεράνο οδηγό Casper Akkerman, και σε αντιπαλότητα με τον, άκρως ανταγωνιστικό, Devon Butler,

το F1 2021 θα περιλαμβάνει επίσης ένα  διευρυμένο Career Mode, με δυνατότητα για δύο παίκτες και τρία νέα circuit (Portimão, Imola και Jeddah) που θα γίνουν διαθέσιμα ως δωρεάν DLC μετά την κυκλοφορία του τίτλου.

Το Real-Season Start θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε μια καριέρα σε συνδυασμό με την πραγματική σεζόν της Formula One 2021 καθώς αυτή προχώρα, και μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε τη δική μας ομάδα και να την οδηγήσουμε προς την κορυφή και τη δόξα, μέσα από το My Team Mode.

Το F1 2021 κυκλοφορεί για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC την Παρασκευή 16 Ιουλίου -εκτός από τους κατόχους της Digital Deluxe Edition, που θα μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν από αύριο, Τρίτη 13 Ιουλίου.

The post Launch trailer για το F1 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα