Μέσα στον Οκτώβριο η διάθεση του Phoenix Point στις κονσόλες

Έχοντας κυκλοφορήσει αρχικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 2019, το Phoenix Point, ένα XCOM-style turn-based παιχνίδι στρατηγικής της Snapshot Games, είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του και στις οικιακές κονσόλες από τον Οκτώβριο, με την κυκλοφορία της “Behemoth Edition”, κάτω από την ετικέτα “Prime Matter” της Koch Media.

Να σημειώσουμε ότι η ανάπτυξη του Phoenix Point διευθύνεται από τον αρχικό δημιουργό του XCOM, τον Julian Gollop, οπότε μπορούμε να θεωρήσουμε ότι έχει ισχυρά strategy γονίδια.

Το Phoenix Point: Behemoth Edition θα συνδυάσει το βασικό παιχνίδι μαζί με τα τέσσερα DLC -Blood and Titanium, Legacy of the Ancients, Festering Skies και Corruption Horizons- το οποίο θα κυκλοφορήσει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές παράλληλα με την διάθεση της Behemoth Edition για τις κονσόλες.

Φυσικά θα έχουμε ένα βελτιωμένο user interface, βελτιστοποιημένο σύστημα ελέγχου για τις κονσόλες και, τέλος, δωρεάν upgrade στην next-gen έκδοση του Phoenix Point: Behemoth Edition.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για την ανακοίνωση της ημερομηνίας διάθεσης του τίτλου για τις κονσόλες και ένα trailer για το τέταρτο DLC του Phoenix Point.

To Phoenix Point: Behemoth Edition αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One και PlayStation 4 την 1η Οκτωβρίου. Να σημειώσουμε ότι οι εκδόσεις Xbox Series X/S και PlayStation 5 του Phoenix Point: Behemoth Edition θα ακολουθήσουν σε μεταγενέστερη χρονική περίοδο.

The post Μέσα στον Οκτώβριο η διάθεση του Phoenix Point στις κονσόλες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα