Δυναμική επιστροφή για το Ratchet & Clank: Rift Apart – UK Retail Charts 10 Ιουλίου 2021

Το Ratchet & Clank: Rift Apart επέστρεψε στο No. 1 των retail πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας την προηγούμενη εβδομάδα. Ο αποκλειστικός τίτλος του PlayStation 5 κατέγραψε 187% άνοδο μέσα σε επτά ημέρες. Το FIFA 21 παρέμεινε στο No. 2, με το Monster Hunter

Stories 2: Wings of Ruin να κάνει το ντεμπούτο στο No. 3, το Mario Golf: Super Rush να πέφτει στο No. 4 και το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 5.

Το Assassin’s Creed: Valhalla, με αύξηση πωλήσεων 77%, ξαναμπήκε στο Top 10, στην θέση No. 8, γεγονός που οφείλεται στο ότι ο τίτλος αποτελούσε μέρος πακέτου με το PlayStation 5 στη χώρα. Οι υπόλοιπες θέσεις συμπληρώθηκαν από το Animal Crossing: New Horizons στο No. 6, το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 7, το Grand Theft Auto V στο No. 9 και το καινούργιο Oddworld: Soulstorm στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Ratchet & Clank: Rift ApartFIFA 21Monster Hunter Stories 2: Wings of RuinMario Golf: Super RushMario Kart 8: DeluxeAnimal Crossing: New HorizonsMinecraftAssassin’s Creed: ValhallaGrand Theft Auto VOddworld: Soulstorm

The post Δυναμική επιστροφή για το Ratchet & Clank: Rift Apart – UK Retail Charts 10 Ιουλίου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα