“Σταματά” η περαιτέρω ενίσχυση με νέο περιεχόμενο του Splitgate

Η 1047 Games ανακοίνωσε ότι το Splitgate, το portal based shooter πρώτου προσώπου της, θα λάβει ένα μεγάλο και σημαντικό update μέσα στον μήνα, προτού το studio στρέψει τις δυνάμεις του στο επόμενο project του, έναν shooter τίτλο με χρήση της Unreal Engine 5 που

θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Splitgate.

Important announcement from 1047 Games about the future of Splitgate: pic.twitter.com/5E0YG1DWQm

Splitgate (@Splitgate) September 2, 2022

Όταν το update γίνει διαθέσιμο, το Splitgate θα βγει από την έκδοση beta, ξεκινώντας μια νέα season με ένα δωρεάν «Infinite» Battle Pass, με άπειρο αριθμό επιπέδων και νέους χαρακτήρες, skins και άλλα αντικείμενα προς ξεκλείδωμα. Διαθέτοντας arena shooter μηχανισμούς, σχεδιασμό που βασίζεται στα physics και τις πύλες, το Splitgate έχει καταφέρει να επιτύχει περισσότερα από 18 εκατομμύρια downloads από τότε που κυκλοφόρησε για ηλεκτρονικούς υπολογιστές το 2019, και στη συνέχεια για Xbox One και PlayStation 4 το 2021.

“Μετά από προσεκτική σκέψη και πολλή συζήτηση, η ομάδα της 1047 Games αποφάσισε ότι για να φτιάξει το παιχνίδι που αξίζουν οι οπαδοί – και για να το φτιάξει με τρόπο που να μην προσπαθει να αναβαθμίσει το υπάρχον παιχνίδι – στρέφουμε την προσοχή μας μακρια από τα επαναληπτικα και μικρότερα updates και θα εστιάσουμε σε ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Splitgate που θα παρουσιάσει επαναστατικές, όχι απλώς εξελικτικές, αλλαγές στο gameplay”, δήλωσε ο CEO και δημιουργός Ian Proulx.

Το Splitgate θα παραμείνει online στο εγγύς μέλλον, με μικρότερα update και fixes που θα κυκλοφορούν μαζί με τις εβδομαδιαίες επιλεγμένες playlists, τα item drops και ούτω καθεξής. Το Splitgate θα λάβει το τελευταίο του major update και θα αποχωρήσει από τη φάση beta στις 15 Σεπτεμβρίου.

The post “Σταματά” η περαιτέρω ενίσχυση με νέο περιεχόμενο του Splitgate appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα