Στις αρχές του 2023 η διάθεση του Lost Eidolons στο Xbox

Η Ocean Drive Studio ανακοίνωσε ότι το Lost Eidolons, ένα turn-based tactical RPG, έχει προγραμματιστεί να κάνει την εμφάνισή του στο Xbox στις αρχές του επόμενου έτους, μετά από μια επιτυχημένη καμπάνια στο Kickstarter.

Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στον μεσαιωνικό κόσμο φαντασίας της Artemesia, όπου οι παίκτες θα πρέπει να κινούνται ανάμεσα σε turn-based grid μάχες και σε «out-game» διαχείριση μονάδων.

Η κατάλληλη προετοιμασία του στρατού για τις μάχες θα αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη της υπεροχής στο Lost Eidolons, καθώς ο μισθοφόρος Eden “χάνει την εύνοια”, όταν μια συνωμοσία βλάπτει τη φήμη του. Ο Eden ετοιμάζει μια συνωμοσία για την ανατροπή του Emperor Ludivictus, σε ένα ταξίδι που θα μας παρουσιάσει ηθικούς γρίφους, “πικρούς αποχαιρετισμούς και συναισθηματικές προδοσίες”.

Με περισσότερες από τριάντα ώρες παιχνιδιού σε μια κύρια και μια δευτερεύουσα ιστορία, με fully-voiced cutscenes, με πάνω από 30 τύπους μονάδων σε 20 κατηγορίες, το Lost Eidolons θα έρθει στο Xbox Series X/S στις αρχές του 2023, μετά την αρχική του κυκλοφορία για PC στις 13 Οκτωβρίου.

The post Στις αρχές του 2023 η διάθεση του Lost Eidolons στο Xbox appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα