Νέο gameplay από το Hogwarts Legacy

Η Avalanche Software και η Warner Bros. Games γιόρτασαν την ετήσια μέρα Επιστροφής στο Hogwarts (“Back to Hogwarts Day”), προσφέροντας κάποια νέα για το αναμενόμενο Hogwarts Legacy.

Πρώτα

και κύρια, οι δημιουργοί του τίτλου έδωσαν στη δημοσιότητα τέσσερα video, μέσω των οποίων γίνεται μια γρήγορη ξενάγηση στα Κοινά Δωμάτια του κάθε Κοιτώνα της Σχολής: Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff και Slytherin.

Gryffindor

Ravenclaw

Hufflepuff

Slytherin

Οι φίλοι του Wizarding World μπορούν επίσης τώρα να συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Harry Potter Fan Club με τον λογαριασμό τους στην Warner Bros. Games, για να εισάγουν τον κοιτώνα και το ραβδί τους στο Hogwarts Legacy. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεκλειδώσουν μια Beaked Skull Mask και αποκλειστικές “House Fan-Atic School Robes” μέσα στο παιχνίδι, ένα ειδικό σετ από ρόμπες ώστε οι παίκτες να μπορούν να αντιπροσωπεύουν τον κοιτώνα τους στο Hogwarts με “στυλ”.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2023 για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series S/X, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του για το Nintendo Switch να αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

The post Νέο gameplay από το Hogwarts Legacy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα