To Xperia 5 IV είναι το Premium Smartphone για την απόλαυση και τη δημιουργία περιεχομένου με compact σχεδιασμό

Παρουσιάζουμε το Xperia 5 IV, ένα premium smartphone που μπορεί να απαθανατίσει όμορφα μοναδικές στιγμές.

Διαθέτει πολλά από τα ισχυρά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο κορυφαίο Xperia, αλλά σε πιο συμπαγή σχεδιασμό. Το Xperia 5 IV είναι το πρώτο smartphone της σειράς Xperia 5 που διαθέτει AΕ σε πραγματικό χρόνο (Real-time Eye AF) και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο (Real-time tracking

) σε όλους τους φακούς για λήψη τέλειων πορτραίτων, μπροστινή κάμερα 12 MP που αποτυπώνει υπέροχες και καθαρές selfie και βίντεο ακόμη και σε σκοτεινές σκηνές, BRAVIA CORE για Xperia , ασύρματη φόρτιση και κοινή χρήση μπαταρίας. Με το πιο πρόσφατο chipset και την ισχυρή μπαταρία 5.000 mAh, σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εντυπωσιακό περιεχόμενο και να το μεταδίδεται ή να το διαμοιράζεστε εύκολα μέσα στην ημέρα.

Αποτυπώστε στιγμές σαν δημιουργός:

Με τεχνολογίες που βρίσκονται στο κορυφαίο smartphone Xperia 1 IV και τις φωτογραφικές μηχανές της σειράς AlphaTM, όπως το Eye AF και το Object Tracking, το Xperia 5 IV τις ενσωματώνει σε μια συμπαγή σχεδίαση για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χάσετε ποτέ «αυτήν» την ιδιαίτερη στιγμή. Οι αισθητήρες εικόνας ταχύτητας ανάγνωσης 120 fps και στους 3 φακούς πραγματοποιούν εγγραφή αργής κίνησης 4K 120 fps (έως και 5 φορές), ώστε να μπορείτε να κινηματογραφήσετε τη ζωή σας όπως ποτέ πριν. Το Videography Pro σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε ζωντανή ροή του περιεχομένου σας απευθείας σε υπηρεσίες ροής[ii]. Για τη λήψη βίντεο selfie και vlog, η νέα μπροστινή κάμερα διαθέτει βελτιωμένο αισθητήρα 12MP που επιτρέπει  καταγραφή περιεχομένου 4K HDR με εξαιρετική διαβάθμιση αντίθεσης, καθώς και τη δυνατότητα λήψης καθαρών selfie σε ιδιαίτερες συνθήκες, όπως χώροι με πολλές λάμψεις ή σκοτεινά περιβάλλοντα. Σε συνδυασμό με την οθόνη Vlog (XQZ-IV01, διατίθεται χωριστά) μπορείτε να έχετε ένα άρτιο σύνολο για vlogging για ακόμα μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο για να αφηγηθείτε εύκολα την ιστορία σας. Το Xperia 5 IV είναι επίσης εξοπλισμένο με τη λειτουργία εξωτερικής οθόνης. Συνδέοντας μια mirror less φωτογραφική μηχανή (όπως οι αντίστοιχες της σειράς Alpha), μπορείτε να προβάλλετε απευθείας εικόνες υψηλής ποιότητας που τραβήχτηκαν με την φωτογραφική μηχανή Alpha ενώ παρακολουθείτε με το Xperia 5 IV.

Από το 93/RCA platinum selling, η ανερχόμενη μουσικός Cat Burns μόλις ανακοίνωσε το επερχόμενο single της «People Pleaser» και έχει συνεργαστεί με τη Sony Xperia για ένα μουσικό βίντεο που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου με το Xperia 5 IV. Χρησιμοποιώντας επιλογές που ενισχύουν τη δημιουργικότητα μέσω των χειροκίνητων ρυθμίσεων στο Videography Pro, το «People Pleaser» «ζωντανεύει» μέσω της απαθανάτισης πιστών πλάνων από μία μύγα που βρίσκεται στον τοίχο. «Το Eye AF και η παρακολούθηση αντικειμένων στο Xperia 5 IV είναι εκπληκτικά, υπήρχε έντονη κίνηση σε πολλές από τις σκηνές που τραβήξαμε και το Eye AF ήταν πάντα στο σωστό σημείο», Jomar A O-Meally, επικεφαλής βιντεογράφος. «Η δημιουργία περιεχομένου στο Xperia 5 IV σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας, συνδυάζοντας προοδευτική τεχνολογία σε μια συμπαγή συσκευή που μπορείτε να έχετε μαζί σας επιτρέπει στους καθημερινούς ανθρώπους να γίνουν κινηματογραφιστές», Nathan James Tettey, σκηνοθέτης. Ενώ το Music Pro χρησιμοποιήθηκε για την ηχογράφηση acapella του ρεφρέν του κομματιού και χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο, η Cat Burns επαίνεσε την ευκολία χρήσης του, «το να μπορείς να ηχογραφήσεις ήχο εξαιρετικής ποιότητας και να τον ανεβάσεις αμέσως χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις φορητό υπολογιστή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα που μου επιτρέπει να εξοικονομώ χρόνο στο επιβαρυμένο πρόγραμμά μου!».

Απαθανατίστε τέλεια πορτρέτα:

Με το Xperia 5 IV, η τεχνολογία μας από τις φωτογραφικές μηχανές της σειράς Alpha βοηθά πραγματικά να κάνετε τις φωτογραφίες πορτραίτου σας να ξεχωρίζουν. Εκτός από την αυτόματη εστίαση ματιών σε πραγματικό χρόνο, το Xperia 5 IV υποστηρίζει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, η οποία βοηθά στην παρακολούθηση και διατηρεί την εστίαση ακόμα κι αν το θέμα σας βρίσκεται σε κίνηση – ώστε να μπορείτε να απαθανατίζετε αξέχαστες στιγμές γεμάτες ενέργεια και έκφραση. Αυτό ενεργοποιείται με ανάλυση βάθους χρησιμοποιώντας AI. Με λειτουργίες όπως το αποκλειστικό κουμπί κάμερας που ανοίγει αμέσως την εφαρμογή της κάμερας, έχετε τη δημιουργία άμεσα έτοιμη στα χέρια σας.

Ανακαλύψτε μια καθηλωτική εμπειρία θέασης:

Η προβολή και η κατανάλωση περιεχομένου βελτιώνονται στο Xperia 5 IV με την εκπληκτική οθόνη 6,1″ 21:9 FHD+ HDR OLED, η οποία είναι έως και 50% πιο φωτεινή από την προηγούμενη συσκευή της σειράς 5. Επιπλέον, το HDR Drive  σε πραγματικό χρόνο (Real Time HDR Drive) βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας αναπαράγοντας το grading σε περιοχές με υπερέκθεση και υποέκθεση, εμφανίζοντάς τες ομαλά. Με αυτές τις βελτιώσεις, μπορείτε να βλέπετε καθαρά το περιεχόμενο της οθόνης σας ακόμη και σε φωτεινά εξωτερικά περιβάλλοντα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε έναν καθηλωτικό κινηματογραφικό ήχο Dolby Atmos® σε συνεργασία με τη Sony Pictures Entertainment  με τα ακουστικά ή τα Full-stage stereo ηχεία.

Οι χρήστες της εφαρμογής BRAVIA CORE για Xperia μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες σύγχρονες κυκλοφορίες και κλασικά blockbusters της Sony Pictures Entertainment και να τις απολαύσουν σε υψηλή ποιότητα στην ευρεία οθόνη 21:9 του Xperia 5 IV. Γνωρίστε τα παρασκήνια με το Studio Access και απολαύστε βελτιωμένους τίτλους IMAX® και καθηλωτικό ήχο από το DTS, όπου όλα περιλαμβάνονται στο BRAVIA CORE για Xperia.

Συμπαγές αλλά ισχυρό, υποστηρίζει τη δημιουργικότητα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας:

Με μπαταρία 5.000 mAh με προσαρμοζόμενη φόρτιση που επιτρέπει την επέκταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας έως και 3 χρόνια, το Xperia 5 IV προσφέρει άφθονη ισχύ. Όταν χρειάζεται να δώσετε ώθηση στην μπαταρία σας, μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα έως και 50% σε μόλις 30 λεπτά με τον φορτιστή XQZ-UC1. Το Xperia 5 IV υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, καθώς και λειτουργία κοινής χρήσης μπαταρίας, ώστε να μπορείτε να κρατάτε εύκολα όλες τις συσκευές σας φορτισμένες και έτοιμες για χρήση.

Ήχος μετρονομημένος σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment:

Καθηλωτικός ήχος υψηλής ανάλυσης ή 360 Reality Audio της Sony στην παλάμη σας. Είτε προτιμάτε ενσύρματα είτε ασύρματα ακουστικά, το Xperia 5 IV σας προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου με την υποδοχή ήχου 3,5 mm ή ασύρματη σύνδεση. Συνδυάζοντας το «DSEE Ultimate» και την υποστήριξη LDAC, μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες ροής ήχου με ποιότητα ήχου υψηλής ανάλυσης. Το Xperia 5 IV υποστηρίζει επίσης το πρόσφατο Bluetooth LE Audio.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το Xperia 5 IV για να ηχογραφήσετε μουσική σαν να βρίσκεστε σε επαγγελματικό στούντιο με το νέο Music Pro. Με τη μεταφόρτωση του ήχου που εγγράψατε στο cloud, ο εξωτερικός θόρυβος αφαιρείται, χρησιμοποιώντας τη μοναδική μας τεχνολογία διαχωρισμού πηγών ήχου και δημιουργείται ένας λεπτός και υψηλής ποιότητας ήχος σαν να είχε εγγραφεί με επαγγελματικό εξοπλισμό σε στούντιο. Μπορείτε επίσης να διαχωρίσετε τους ήχους φωνητικής και ακουστικής κιθάρας και να τους αναμίξετε σε οποιαδήποτε ισορροπία έντασης.

Παίξτε σαν επαγγελματίας, μοιραστείτε τους θριάμβους σας:

Το Xperia 5 IV προσφέρει όλη την ταχύτητα, την απόδοση και την αξιοπιστία που απαιτούνται για παιχνίδια σε φορητές συσκευές, στο υψηλότερο επίπεδο. Η οθόνη με εγγενή ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και το 240 Hz Motion Blur προβάλλει το παιχνίδι καθαρά και ομαλά. Η υποστήριξη ρυθμού σάρωσης αφής 240 Hz, βοηθά με γρήγορες, ακριβείς κινήσεις, ώστε η δράση να είναι πιστή στο πως σκοπεύατε να κινηθείτε στο παιχνίδι. Το Plus Game Enhancer σάς επιτρέπει να έχετε το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου για να δημιουργήσετε την απόλυτη εμπειρία αναπαραγωγής. Επιπλέον, είναι δυνατή η ζωντανή μετάδοση ροής στο SNS[ii]. Μπορείτε να ελέγξετε τα σχόλια των θεατών σε πραγματικό χρόνο, αλλά και ο σχολιασμός του παιχνιδιού είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί. Χάρη στην εγγραφή υψηλού καρέ έως και 120 fps, μπορείτε να μοιραστείτε τους θριάμβους σας σε όλο τους το μεγαλείο.

Με δυνατότητες κατάλληλες για τις καθημερινές σας ανάγκες:

Το Xperia 5 IV συνδυάζει ισχυρή, αξιόπιστη απόδοση με μια σειρά από πρακτικά χαρακτηριστικά για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Το Snapdragon® 8 Gen 1 Mobile Platform προσφέρει πρωτοποριακή απόδοση και καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη, τα παιχνίδια και τη συνδεσιμότητα για μια premium εμπειρία.

Μεταφέρετέ το οπουδήποτε και παντού:

Για περισσότερη δημιουργική ελευθερία, το Xperia 5 IV διαθέτει IP65/68 αντοχή στο νερό και προστασία από τη σκόνη. Αρκετά ενισχυμένο για κάθε ενδεχόμενο με το Corning® Gorilla® Glass Victus® στο μπροστινό και πίσω τμήμα του.

Περισσότεροι λόγοι για να επιλέξετε το Xperia:

Ως μέρος των ενεργειών βιωσιμότητας της Sony, το Xperia 5 IV δεν διαθέτει πλαστικό στη συσκευασία του, με τα πλαστικά εξαρτήματα είτε να έχουν αφαιρεθεί είτε αντικατασταθεί με χάρτινα υλικά.

Διαθεσιμότητα

Το Xperia 5 IV θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2022. Θα διατίθεται σε Μαύρο και Πράσινο.

To βίντεο ανακοίνωσης του νέου Xperia 5 IV .

Το πλήρες προϊοντικό βίντεο της συσκευής υπάρχει .

The post To Xperia 5 IV είναι το Premium Smartphone για την απόλαυση και τη δημιουργία περιεχομένου με compact σχεδιασμό appeared first on allaboutandroid.gr.

Keywords
xperia, xperia, tracking, fps, pro, νέα, hdr, mirror, alpha, cat, single, people, sony, james, music, oled, real, time, drive, pictures, studio, access, dts, ισχύ, ultimate, cloud, blur, προβάλλει, δραση, game, mobile, glass, eurobank alpha, alpha eurobank, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, dts, βιντεο, φωτογραφικες μηχανες, το θεμα, εικονες, ηχεια, ηχος, θεμα, μουσικη, παιχνιδια, προγραμμα, φωτογραφιες, ωθηση, alpha, fps, game, hdr, james, music, sony, time, αγορα, ακουστικα, βρισκεται, δυνατοτητα, εγγραφη, ευκολα, υπαρχει, εκφραση, ελευθερια, ενεργεια, εστιαση, τεχνολογια, ζωη, ζωης, υπηρεσιες, μηχανες, θορυβος, ισορροπια, ηχο, ηχογραφηση, κινηση, λειτουργια, ληψη, μαυρο, μυγα, μπορεις, μπορειτε, νερο, νοημοσυνη, προβάλλει, παντα, οθονη, πιστη, ποιοτητα, πλαστικα, ροη, ρυθμισεις, σειρα, σκηνες, σχολια, τμημα, ισχύ, υψηλη, φαντασια, ομορφα, access, blur, mobile, cat, cloud, εφαρμογη, ετοιμη, full, glass, mirror, oled, παιχνιδι, pictures, pro, studio, single, stage, σωστο, tracking, υλικα, χερια
Τυχαία Θέματα