Δείγμα γραφής από το God of War Ragnarok

Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του God of War Ragnarok τον Νοέμβριο, η Sony Santa Monica έκανε διαθέσιμο ένα gameplay video για το σύστημα μάχης του τίτλου, στο οποίο το studio δείχνει το πώς προσέγγισε τις βάναυσες ικανότητες του Kratos για τη συνέχεια του God of War

του 2018.

Στο νέο video από το Game Informer, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στον Kratos και στον Atreus καθώς “απελευθερώνουν” τις ικανότητές τους στη μάχη, καθώς παρουσιάζονται οι αναβαθμίσεις στο τρομερό Leviathan Axe και στα φλογερα Blades of Chaos. Ο Kratos θα έχει μια “νέα σουίτα κινήσεων” αντιστοιχισμένη στο κουμπί του τριγώνου που ονομάζεται Weapon Signature Moves και περιλαμβάνει τα elemental Frost Awaken και Whiplash.

“Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε συστήματα με τα οποία θέλετε να εμπλακείτε, τα οποία είναι διασκεδαστικά, πολύ παιχνιδιάρικα, με πολλές διαφορετικές διαδρομές”, ανάφερε ο Lead Combat Designer Mihir Sheth στο Game Informer. “Και όταν κοιτάξαμε τη μάχη στο τελευταίο παιχνίδι, σκεφτήκαμε ‘μπορούμε να το προωθήσουμε περαιτέρω· μπορούμε να βρούμε νέα παιχνίδια και τρόπους να παίξουμε με τους εχθρούς και στρατηγικές’. Αυτή ήταν η κατευθυντήρια αρχή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο”.

Το God of War Ragnarök κυκλοφορεί για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 9 Νοεμβρίου.

The post Δείγμα γραφής από το God of War Ragnarok appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα