Σε “τρικυμία” βρίσκεται η ανάπτυξη του Hogwarts Legacy

Νέες αναφορές που ήρθαν στην επιφάνεια υποδεικνύουν ότι το Hogwarts Legacy, ένα  RPG που θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν των βιβλίων Harry Potter, ενδέχεται να καθυστερήσει μέχρι το 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου την ίδια εποχή πέρυσι είχαμε τη γνωστοποίηση της καθυστέρησής του από το 2021 για το 2022.

“Η δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για όλους τους Wizarding World και gaming fans, είναι πρωταρχικής σημασίας για

εμάς, επομένως δίνουμε στο παιχνίδι τον χρόνο που χρειάζεται”, είχε δήλωσε η Warner Bros. Games τον Ιανουάριο του 2021, και μια άλλη παρόμοια δήλωση θα μπορούσε να έρθει στην επιφάνεια σύντομα, πάντα με την προϋπόθεση ότι οι τελευταίες πληροφορίες αποδειχθούν αληθείς και ακριβείς.

Οι πιο πρόσφατες αναφορές για την καθυστέρηση του τίτλου ακουστήκαν στο podcast του Sacred Symbol, στο οποίο ο οικοδεσπότης, Colin Moriarty, αναφέρει ότι υπάρχουν “behind the scenes” φωνές πως το Hogwarts Legacy “δεν θα κυκλοφορήσει φέτος”. Όλα δείχνουν ότι “η ανάπτυξή του βρίσκεται σε ταραχώδη κατάσταση ” ειδικά εάν λάβουμε υπόψη μας ότι ο τίτλος είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 με τις ενημερώσεις σχετικά με την πορεία του να είναι σπάνιες από τότε.

Το αν η Warner Bros. Games και η δημιουργός του, η Portkey Games, προβούν σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τη μετάθεση της κυκλοφορίας του, ωθώντας το Hogwarts Legacy για το 2023, μένει να αποδειχθεί.

Όσον αφορά τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά για τον τίτλο, η ιστορία θα διεξάγεται 200 χρόνια πριν από τη γέννηση του Harry Potter, αποτελώντας ένα RPG που διαδραματίζεται στο Potterverse και θα μας μεταφέρει στις αίθουσες της γνωστής σχολής των μάγων κατά τη διάρκεια του 1800.

The post Σε “τρικυμία” βρίσκεται η ανάπτυξη του Hogwarts Legacy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα