Εμφάνιση του The Artful Escape στο PlayStation Store

Το The Artful Escape, ένας από τους περσινούς indie τίτλους με πολλές θετικές κριτικές, εμφανίστηκε στο PlayStation Store πριν από την επίσημη ανακοίνωση της διάθεσής του στις κονσόλες της Sony.

Το μουσικό platformer είχε κυκλοφορήσει αρχικά για Xbox One, Xbox Series X/S και PC, χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση για

την κυκλοφορία του για PlayStation από την Annapurna (publisher). Ωστόσο, όπως εντοπίστηκε πριν από λίγες ώρες, το The Artful Escape περιλαμβάνεται πλέον στην ενότητα “Coming Soon” του PlayStation Store τόσο για PlayStation 4 όσο και για PlayStation 5. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος είναι διαθέσιμος για follow και προσθήκη στη wishlist, με ημερομηνία κυκλοφορίας ως “προσεχώς”.

Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν ακούσει για τον τίτλο, το The Artful Escape αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού μουσικού που θέλει να βγει από τη σκιά του διάσημου folk σούπερ σταρ θείου του και να παίξει ροκ μουσική. Αυτό το ταξίδι τον οδηγεί σε έναν μουσικό κόσμο, γεμάτο παράξενα πλάσματα και τοπία, γεμάτα κοσμικό ροκ.

Μπορείτε να δείτε το αρχικό launch trailer του τίτλου παρακάτω, καθώς και μερικά από τα screenshots του από το PlayStation Store.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Πριν από λίγα λεπτά οι Annapurna Interactive και Beethoven & Dinosaur ανακοίνωσαν ότι το The Artful Escape θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 25 Ιανουαρίου.

The post Εμφάνιση του The Artful Escape στο PlayStation Store appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα