"Πωλήσεις-ρεκόρ για το Nintendo Switch"

Ικανοποίηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Reggie Fils-Aime, πρόεδρος της Nintendo of America, ήταν πρόσφατα προσκεκλημένος στο πλατό των ειδήσεων του αμερικανικού καναλιού Fox και έκανε μερικές δηλώσεις για την μέχρι τώρα πορεία της νέας κονσόλας της Nintendo, χωρίς να κρύβει την ικανοποίησή του για τα μέχρι τώρα δεδομένα, φτάνοντας στο σημείο να συγκρίνει την πορεία των πωλήσεων με τις αντίστοιχες των Nintendo

DS και Nintendo Wii.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα: "Η ανταπόκριση στο Nintendo Switch είναι εξαιρετική. Όσον αφορά στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, κάθε μέρα καταρρίπτει και θέτει εκ νέου κάποιο ρεκόρ πωλήσεων, το οποίο μου επιτρέπει να κοιτάζω στο παρελθόν και να συγκρίνω το λανσάρισμά του με αυτό του Wii ή του DS ή ακόμα και του 3DS. Η υποδοχή της κονσόλας είναι φανταστική. Οι καταναλωτές το ζητούν, ενώ φίλοι και συνεργάτες εντός της βιομηχανίας είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που κάνουν και ελπίζουν να μας δουν να επιστρέφουμε σε ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία. Έχω δει τα παιχνίδια που έρχονται, παιχνίδια όπως το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, το οποίο μάλιστα αποτελεί μέχρι στιγμής το τέταρτο παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία που έχει ποτέ δοθεί στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών. Έχουμε πάρει ξανά τον έλεγχο της βιομηχανίας και κάνοντάς το αυτό, όντας μέρος μιας εταιρείας που το καταφέρνει συχνά, νοιώθουμε εξαιρετικά."

Ήδη η αλυσίδα Gamestop έχει δηλώσει πως οι πωλήσεις του δημοφιλέστατου Wii μπορούν άνετα να επισκιαστούν από τη συνολική πορεία της νέας κονσόλας, ενώ με την Ε3 να πλησιάζει και τη Nintendo να υπόσχεται σπουδαία πράγματα για τη νέα κονσόλα, είναι ασφαλές να εννοηθεί πως η νέα πρόταση της εταιρείας του Κυότο έχει μέλλον μπροστά της.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα