Ανακοινώθηκε το Planescape: Torment Enhanced Edition [Ενημέρωση]

"I go now to a place of punishment".

Η Beamdog ανακοίνωσε το Planescape: Torment Enhanced Edition, μια αναβαθμισμένη έκδοσηγια το διάσημο RPG, που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 1999 για υπολογιστές. Η καινούργια αυτή έκδοση θα υποστηρίζει ως 4K ανάλυση, θα έχει ανανεωμένο user interface, remastered OST, ενώ συνδρομή στην ανάπτυξη της Enhanced Edition έχει ο Chris Avellone, ο director του πρωτότυπου τίτλου.

Περαιτέρω, οι νέοι παίκτες θα έχουν

την ευκαιρία να βιώσουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον, όπου θα πρέπει να νικήσουν περίεργα εξωγήινα πλάσματα και να εξερευνήσουν σκοτεινά και επικίνδυνα μέρη. Το Planescape: Torment Enhanced Edition προορίζεται να κυκλοφορήσει στο σύντομο μέλλον για PC, Mac, Linux και φορητές συσκευές.

Ενημέρωση:

Έπειτα από την επισημοποίηση της Enhanced Edition, η Beamdog αποκάλυψε, μέσα από την επίσημη σελίδα για το ανανεωμένο Torment, περισσότερες πληροφορίες για αυτό, όπως την ύπαρξη βελτιωμένης κάμερας με ελέγχο zoom, γρήγορη απόκτηση αντικειμένων (quickloot), combat log και άλλες καινούργιες. Τέλος, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία ορίστηκε στις 11 Απριλίου και το αντίτιμο ανέρχεται στα €19,99 για υπολογιστές και στα €9,99 για φορητές συσκευές.

pcmobilemac os x Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα