Έρχεται τον Ιούνιο το Valkyria: Revolution

"Once again, let's go!"

Η Sega ανακοίνωσε πως το Valkyria: Revolution θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, για PS4, PS Vita και Xbox One. Ο νέος τίτλος της σειράς, αν και θα ακολουθήσει πιο action RPG

μονοπάτια, θα ενσωματώνει τις οικίες θεματικές ενότητες της σειράς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι νεοεισαχθέντες στο franchise θα χρειαστεί να έχουν ασχοληθεί με τους προηγούμενους τίτλους, αφού οι χαρακτήρες και το κεντρικό σενάριο θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Από την άλλη, για τους τους παλαιότερους παίκτες δεν θα λείπει το γνώριμο κομμάτι της τακτικής, το οποίο θα είναι άκρως απαραίτητο ούτως ώστε να καταφέρουν αντιμετωπίσουν με επιτυχία την εχθρική Valkyria. Επίσης, σύμφωνα με τη Sega, εκτός από το νέο, υβριδικό σύστημα μάχης, ο καινούργιος τίτλος θα έχει ανανεωμένο οπτικό τομέα, ενώ στη δημιουργία της μουσικής επένδυσης του παιχνιδιού συμμετέχει ο διάσημος Yasunori Mitsuda, ο οποίος είχε επιμεληθεί τη σειρά Xeno (Xenogears, Xenosaga).

Ακολουθεί το πιο πρόσφατο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για το Valkyria: Revolution, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Ιουνίου 2017.

ps4ps vitaxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα