Πληροφορίες και in-game υλικό από το Disintegration

Τι να περιμένουμε από το multiplayer κομμάτι του τίτλου.

Η V1 Interactive, δημιουργός του Disintegration, ενός real-time tactics slash shooter πρώτου προσώπου, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, επισημαίνοντας μερικά από τα multiplayer modes του τίτλου.

Το Zone Control mode θα φανεί πολύ οικείο σε όποιον έχει ασχοληθεί με multiplayer shooter τίτλους κατά το παρελθόν –ο χάρτης χωρίζεται σε τρεις ζώνες, με

τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο ομάδες. Η κατοχή πολλών ζωνών θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στη νίκη, αν και η διαφορά εδώ είναι ότι μόνο η «ομάδα εδάφους» μπορεί να καταλάβει μια ζώνη, οπότε θα πρέπει οι παίκτες να τις κρατήσουν ασφαλείς στον δρόμο προς τη νίκη.

Το Collector mode περιλαμβάνει δύο ομάδες να προσπαθούν να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα «brain cans». Κάποια από αυτά μπορούν να βρεθούν διασκορπισμένα στον χάρτη, ενώ άλλα θα λαμβάνονται μέσα από την εξολόθρευση άλλων gravcycles και εχθρικών μονάδων. Τέλος, το Retrieval mode βλέπει τις ομάδες να χωρίζονται σε Attackers και Defenders. Οι Attackers πρέπει να αρπάξουν cores και να τα φέρουν πίσω στη βάση τους, ενώ οι Defenders θα πρέπει, να τους σταματήσουν.

Το Disintegration αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 16 Ιουνίου 2020.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα