Και στις κονσόλες θα έρθει το Warhammer 40k: Mechanicus

Μετά την κυκλοφορία του για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Μετά την κυκλοφορία του για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την αναγνώριση που έτυχε από κοινό και κριτικούς, η Kasedo Games – η θυγατρική εταιρία της Kalypso–, αποφάσισε να φέρει τον turn-based tactical τίτλο "Warhammer 40.000: Mechanicus" και στις οικιακές κονσόλες της τρέχουσας γενιάς μέσα στον Ιούλιο που μας έρχεται.

Για πρώτη

φορά σε κονσόλα, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα για τον έλεγχο μιας μεγάλης ποικιλίας μονάδων των Adeptus Mechanicus, καθοδηγώντας τους Tech-Priests και τα στρατεύματά τους σε μια αποστολή γεμάτη με πολλές τακτικές επιλογές, έχοντας ως σκοπό να ανακτήσουν αρχαίες τεχνολογίες από τους μυστηριώδεις τύμβους του πλανήτη Silva Tenebris.

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, οι άκρως λεπτομερείς μάχες του τίτλου θα συνδυάζονται με την εντυπωσιακή ιστορία που επιμελήθηκε ο συγγραφέας του Black Library, Ben Counter, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ταιριάζει στη μοναδική προσωπικότητα της φατρίας των Adeptus Mechanicus.

Η έκδοση του Warhammer 40.000: Mechanicus για τις κονσόλες θα περιλαμβάνει το Heretek DLC, μέσου του οποίου αποκαλύπτεται το σκοτεινό υπόβαθρο της φατρίας των Adeptus Mechanicus. Κατά την διάρκεια των πέντε νέων αποστολών του εν λόγο DLC, οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια στρατιά από Tech-Priests.

Η έκδοση για κονσόλες συμπληρώνεται με το ειδικό περιεχόμενο της Omnissiah Edition, το οποίο προσθέτει το ατμοσφαιρικό soundtrack, το σύντομο διήγημα «Deus Ex Mechanicus» του Andy Chambers, ένα εντυπωσιακό ψηφιακό artbook, αλλά και το ισχυρό melee όπλο μάχης, Arc Scourge.

Το Warhammer 40.000: Mechanicus θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2020 για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

ps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα