Έρχεται το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered

Κοντά μας προς το τέλος του καλοκαιριού.

Η Square Enix έκανε γνωστό πως η Remastered έκδοση του Final Fantasy Crystal Chronicles πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της και στην αγορά της Ευρώπης στα τέλη του ερχόμενου καλοκαιριού.

Η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα ενσωματώνει βελτιώσεις σε οπτικό και ακουστικό τομέα, με ενισχυμένα περιβάλλοντα και ήχους, καθώς επίσης και νέο voice

acting. Ακόμα, θα περιλαμβάνονται και νέα Dungeons προς εξερεύνηση με παρέα -πιο εύκολα από ποτέ, αφού θα υποστηρίζεται και η λειτουργία για cross-play, η οποία θα επιτρέπει σε έως και τέσσερις παίκτες συνολικά, να συνδεθούν online ακόμα και απο διαφορετικές πλατφόρμες, και να ασχοληθούν με το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζουμε πως το Final Fantasy Crystal Chronicles έγινε διαθέσιμο για πρώτη φορά πίσω στο 2004, ως αποκλειστικός τίτλος του GameCube ενώ η Remastered έκδοσή του ανακοινώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, με την αρχική ημερομηνία διάθεσής της να ήταν προγραμματισμένη για τα τέλη του περασμένου έτους. Αργότερα, έλαβε αναβολή για τις 23 του περασμένου Γενάρη, και από τότε αναβλήθηκε για ακόμα μία φορά με στόχο την κυκλοφορία της μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα από τα αντίστοιχα ψηφιακά καταστήματα της εκάστοτε πλατφόρμας, στις 27 Αυγούστου, για PS4, Nintendo Switch και κινητές συσκευές (iOS & Android). Παρακάτω, μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα και να παρακολουθήσετε το Release Date Trailer της νέας έκδοσης του παιχνιδιού.

ps4mobileswitch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα