Ημερομηνία διάθεσης του Blair Witch στο Nintendo Switch

Διαθέσιμο τον Ιούνιο.

Η Bloober Team ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει μια έκδοση του Blair Witch για το Nintendo Switch, στις 25 Ιουνίου.

Εμπνευσμένο από το κινηματογραφικό lore του Blair Witch, στο φερώνυμο παιχνίδι οι παίκτες θα ζήσουν ένα νέο ταξίδι ψυχολογικού τρόμου που βασίζεται στην εν λόγω

ιστορία, και που μελετά τις αντιδράσεις τους στα αισθήματα του φόβου και του άγχους. Όσον αφορά στην ιστορία του, μεταφερόμαστε στο 1996, όπου ένα νεαρό αγόρι έχει εξαφανιστεί στο Black Hills Forest κοντά στο Burkittsville του Maryland. Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Ellis, ενός πρώην αστυνομικού με ταραγμένο παρελθόν, που συμμετέχει στην αναζήτηση του αγοριού. Αυτό που ξεκίνησε ως μια συνηθισμένη έρευνα, σύντομα μετατράπηκε σε έναν ατελείωτο εφιάλτη καθώς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τους φόβους μας και την Blair Witch, μια μυστηριώδη δύναμη που στοιχειώνει το δάσος.

Θυμίζουμε ότι το Blair Witch είχε κυκλοφορήσει αρχικά για Xbox One και PC τον Αύγουστο του 2019, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε την εμφάνισή του και στο PlayStation 4.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα