Co-op gameplay από το Outriders

Με γνωριμία της περιοχής First City του τίτλου.

Η Square Enix και η People Can Fly έδωσαν στη δημοσιότητα gameplay υλικό από το co-op mode του Outriders της δεύτερης, παρουσιάζοντας τους μηχανισμούς του RPG-shooter στην περιοχή First City,

τις δυνάμεις του Pyromancer, κάποια από τα υπερ-εξελιγμένα πλάσματα και πληροφορίες για το World Tier System του παιχνιδιού.

"Δημιουργούμε το παιχνίδι που πάντα θέλαμε να παίξουμε. Η ομάδα της People Can Fly είναι όλοι gamers και αγαπάμε τα shooters. Τα shooters είναι στο DNA μας και τα δημιουργούμε εδώ και δεκαετίες. Ταυτόχρονα, αγαπάμε επίσης τα RPG", δήλωσε ο Creative Director του τίτλου, Bartek Kmita. Και συνέχισε λέγοντας: "Πάντα θέλαμε να παίξουμε ένα βαθύ RPG, με μια επική ιστορία και την ευελιξία δημιουργίας πολλών ενδιαφέροντων character builds, αλλά θέλαμε επίσης ένα skill-based, γεμάτο προκλήσεις και έντονο real time σύστημα μάχης στο RPG μας. Όταν ήρθε η ευκαιρία να το δημιουργήσουμε οι ίδιοι, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

Υποσχόμενο ένα “βαθύ σύστημα εξέλιξης των χαρακτήρων" μέσα σε σκοτεινό κόσμο επιστημονικής φαντασίας, το Outriders θα επιτρέπει να προσαρμόζουμε τα δικά μας classes builds, χωρίς microtransactions.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα