Πιθανά είναι “remakes, remasters ή spin-offs” για τα Tomb Raider, Deus Ex και Legacy of Kain

Θα μπορούσαμε να δούμε κάποιο remake ή remaster για κάποιον τίτλο όπως το Tomb Raider και το Deus Ex, σύμφωνα με τον CEO και συνιδρυτή του Embracer Group, Lars Wingefors.

Συγκεκριμένα ο Wingefors μιλώντας στην πρόσφατη οικονομική έκθεση του Embracer Group σχετικά με την πρόσφατη απόκτηση

από την Square Enix, πολλών “δυτικών IPs”, συμπεριλαμβανομένων των Tomb Raider, Deus Ex, Thief και Legacy of Kain, ανέφερε τα παρακάτω:

“Μετά το τέλος του τριμήνου ενισχύσαμε περαιτέρω τις αναπτυξιακές μας δυνατότητες και το IP χαρτοφυλάκιό μας, συνάπτοντας συμφωνία για την απόκτηση των Crystal Dynamics, Eidos Montreal και Square Enix Montreal, συμπεριλαμβανομένων των Tomb Raider, Deus Ex, Thief και Legacy of Kain και άλλων IP. Η ανακοίνωση είχε συντριπτική και θετική ανταπόκριση. Βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες όχι μόνο σε συνέχειες, αλλά και σε remakes, remasters, spin offs καθώς και έργα transmedia σε όλο το Group. Αναμένουμε ότι η διεξαγωγή της απόκτησης θα έχει ολοκληρωθεί την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου”.

Αν τα παραπάνω σημαίνουν ότι μπορούμε να δούμε κάποιες remaster εκδόσεις τίτλων όπως το Tomb Raider: Anniversary, το Deus Ex: Human Revolution ή το Legacy of Kain: Soul Reaver τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

The post Πιθανά είναι “remakes, remasters ή spin-offs” για τα Tomb Raider, Deus Ex και Legacy of Kain appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα