Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Gotham Knights

Η WB Games Montréal ανακοίνωσε, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, ότι το Gotham Knights έγινε “χρυσό”, κάτι που σημαίνει ότι η ανάπτυξη του τίτλου ολοκληρώθηκε,  το περιεχόμενο του “κλειδώθηκε” και έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τη μαζική παραγωγή και κυκλοφορία του τον Οκτώβριο.

Toute l'équipe de Gotham Knights

est fière de vous annoncer que nous sommes officiellement GOLD!
On se retrouve en Octobre!

The whole Gotham Knights team is proud to announce that we're officially GOLD!
See you in October! pic.twitter.com/LY8Q8Fb7Hh

— WB Games Montréal (@WBGamesMTL) August 17, 2022

Το Gotham Knights είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία μέσα στην προηγούμενη χρόνια, πριν μεταφερθεί για το 2022, «δίνοντας στο παιχνίδι περισσότερο χρόνο για να μπορέσει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες», σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης.

Με τους Robin, Nightwing, Red Hood και Batgirl, σε μια Gotham όπου ο Batman δεν ζει πια, το Gotham Knights θα διαθέτει έναν εκτεταμένο ανοιχτό κόσμο για εξερεύνηση και πολλούς κακούς – συμπεριλαμβανομένου του The Court of Owls.

Προηγουμένως, η WB Games Montréal είχε προσφέρει εκτενείς εμφανίσεις στους Nightwing, Robin, Batgirl και Red Hood, επιδεικνύοντας τα μοναδικά στυλ μάχης, τις εναλλακτικές εμφανίσεις και τις ικανότητες κίνησης στον χώρο του καθενός.

Το Gotham Knights θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PlayStation 5, Xbox Series S/X και PC.

The post Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του Gotham Knights appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα