Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Evil West

Η Flying Wild Hog ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Evil West, που ετοιμάζει, θα καθυστερήσει για τον Νοέμβριο. Αρχικά να αναφέρουμε ότι ο τίτλος ήταν προγραμματισμένος για κυκλοφορία μέσα στον επόμενο μήνα.

Η ιστορία του Evil West, θέλει να αναλαμβάνουμε τον ρολό του καουμπόη – κυνηγού βαμπίρ, Jesse Rentier μέσα από μια γοτθική, υπερφυσική εκδοχή της Άγριας Δύσης.

“Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επιτύχουμε το όραμά μας για το Evil West και να ανταποκριθούμε στις

προσδοκίες σας. Το Evil West κυκλοφορεί σε πέντε πλατφόρμες, σε πολλαπλές γενεές μηχανημάτων”, αναφέρει μια δήλωση από την ομάδα ανάπτυξης.

“Το να δώσουμε περισσότερο γυάλισμα στο παιχνίδι μας είναι ζωτικής σημασίας για να προσφέρουμε στους παίκτες μας όχι μόνο καλές, αλλά και μόνιμες αναμνήσεις. Αυτό είναι κάτι που πάντα επιδιώκαμε. Για να διασφαλίσουμε ότι το παιχνίδι θα αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του, πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την παγκόσμια κυκλοφορία του Evil West”.

“Κατανοούμε ότι οι καθυστερήσεις των παιχνιδιών μπορεί να είναι απογοητευτικές, αλλά είναι ένα απαραίτητο βήμα για να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε όλους”.

pic.twitter.com/OrgZq3Lk80

Focus Entertainment (@Focus_entmt) August 16, 2022

Το Evil West θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, και PC στις 22 Νοεμβρίου 2022.

The post Καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Evil West appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα