Έτοιμο για την κυκλοφορία του το Little Orpheus

Το studio ανάπτυξης The Chinese Room (που βρίσκεται πίσω από το Dear Esther) ανακοίνωσε ότι το Little Orpheus, το βραβευμένο “technicolour” side-scrolling adventure που κυκλοφόρησε στο Apple Arcade το 2020, θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στον Σεπτέμβριο.

Θυμίζουμε ο τίτλος ήταν προγραμματισμένος για κυκλοφορία

τον περασμένο Μάρτιο πριν δεχτεί μια αναβολή της τελευταίας στιγμής. Το Little Orpheus μεταφέρει τους παίκτες στο 1962, όπου αναλαμβάνουν τον ρολό του Σοβιετικού κοσμοναύτη Ivan Ivanovich, καθώς η NASA προσπαθεί να στείλει έναν άνθρωπο στο φεγγάρι. Σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Σιβηρίας, ο Ivan βρίσκει την εξερευνητική του κάψουλα να πέφτει σε ένα σβησμένο ηφαίστειο, όπου εξαφανίζεται για τρία χρόνια.

Έχοντας ταξιδέψει στο κέντρο της Γης, ο Ιβάν αναδύεται ισχυριζόμενος ότι έσωσε τον κόσμο. Μέσω αυτής της ιστορίας θα ζήσουμε το φανταστικό του ταξίδι, καθώς επισκεπτόμαστε χαμένους πολιτισμούς, υποθαλάσσια βασίλεια, προϊστορικές ζούγκλες και παράξενα βασίλεια. Αυτή η έκδοση του Little Orpheus θα είναι επίσης η πιο “definitive” μέχρι στιγμής, προσφέροντας υφές υψηλής ανάλυσης, νέα animations, βελτιωμένο οπτικό τομέα και εφέ, αλλά όχι αλλαγές στο περιεχόμενό του.

Το Little Orpheus θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, Xbox One, και PC στις 13 Σεπτεμβρίου.

The post Έτοιμο για την κυκλοφορία του το Little Orpheus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα