Νέα character trailers για το Marvel’s Midnight Suns

Η Firaxis, δημιουργός της σειράς XCOM, έκανε διαθέσιμα νέα character trailers για το Marvel’s Midnight Suns, φέρνοντας αυτή τη φορά τον Wolverine και την Captain Marvel στο προσκήνιο. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί οι Doctor Strange, Spider-Man, Iron Man και Captain America,

των οποίωντα character trailers μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Αρχικά έχουμε τρία trailer, μέσω των οποίων μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τον Wolverine, ο οποίος συμμαχεί με τους Midnight Suns με το σήμα κατατεθέν του, τα  αδαμάντινα νύχια του. Εν τω μεταξύ, η Captain Marvel φέρνει τις τρομερές κοσμικές της δυνάμεις στον turn-based strategy τίτλο της Firaxis, καθιστώντας την ένα ανεκτίμητο μέλος της ομάδας.

 Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Wolverine και την Captain Marvel στα αντίστοιχα trailer, παρακάτω.

Wolverine

Captain Marvel

Το Marvel’s Midnight Suns ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον ερχομενο Οκτώβριο, αλλά υπέστη άλλη μια καθυστέρηση την περασμένη εβδομάδα, αφήνοντας το παιχνίδι χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Marvel’s Midnight Suns θα κυκλοφορήσει πρώτα σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC κατά τη διάρκεια του τρέχοντος οικονομικού έτους, πριν κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch αργότερα.

The post Νέα character trailers για το Marvel’s Midnight Suns appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα