Καινούργια εμφάνιση του Dead Island 2

Το Dead Island 2 είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα έχει περάσει από “πολλά κύματα”. Η ανακοίνωση του τίτλου είχε γίνει κάποια χρόνια πριν -στην E3 του 2014- και από τότε μέχρι σήμερα το project έχει αλλάξει πολλά studios και χέρια. Πέρυσι η γνωστή Sumo Digital ήταν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού πριν αυτό καταλήξει στο Dambuster Studio, με άγνωστη την εξέλιξή του. 

Τώρα, κάποιος υπάλληλος

του Amazon μάλλον έκανε ένα λάθος και όχι μόνο μάθαμε ότι το project ζει, αλλά είδαμε το εξώφυλλο του, κάποια screenshots, τις πλατφόρμες και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. 

Από μία μικρή περιγραφή μάθαμε ότι το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα σε ανοιχτό χάρτη -όπως και το πρώτο- στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Στα γνωστά μονοπάτια θα έχουμε να κάνουμε με ένα RPG που θα περιέχει αρκετό μαύρο humor και πολλή δράση. Θα έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε έξι χαρακτήρες. Αυτοί θα έχουν ένα καινούργιο skill-tree για να τους παραμετροποιήσουμε όπως θέλουμε, με τον τίτλο να μας δίνει την δυνατότητα να το κάνουμε re-spec οποία στιγμή θέλουμε για να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα στο build μας. Τέλος, θα κυκλοφορήσει μία “Day One Edition” που θα περιέχει το πακέτο Memories of Banoi με κάποια cosmetics και όπλα για τους χαρακτήρες μας και μία “Pesronal space skill card”, κάτι που δε γνωρίζουμε ακόμα τι θα είναι μέσα στο παιχνίδι. 

Ο τίτλος -όπως έλεγε η σελίδα του Amazon- θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S και Xbox One. Όπως είναι λογικό, αυτή τη στιγμή η σελίδα έχει κατέβει και πλέον όσες πληροφορίες έχουμε για το παιχνίδι είναι μέσα από διάφορα sites του χώρου. 

Πηγή: Gematsu

The post Καινούργια εμφάνιση του Dead Island 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα