Το HTC U12+ δοκιμάζει τις αντοχές του με αναπάντεχα αποτελέσματα

09:58 2/7/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Το HTC U12+ πέρασε από τα χέρια του JerryRigerything, ο οποίος υποβάλλει τα smartphone σε δοκιμές αντοχής στο κανάλι του στο YouTube, με τη ναυαρχίδα της HTC να “βασανίζεται” δίνοντας αναπάντεχα αποτελέσματα.

Το HTC U12+ δε διαφέρει από τα υπόλοιπα smartphone αφού η οθόνη του ξεκίνησε να χαράζεται από ένα επίπεδο και μετά όπως κάθε οθόνη που διαθέτει Gorilla

Glass 5, ενώ στη δοκιμή με τη φωτιά, η οθόνη άρχισε να υπερθερμαίνεται μετά τα 10 δευτερόλεπτα και επειδή είναι τεχνολογίας Super LCD, τα pixel που υπερθερμάνθηκαν επανήλθαν στην αρχική τους κατάσταση, σε αντίθεση με τις AMOLED οθόνες των οποίων τα “καμένα” pixel δεν επανέρχονται ποτέ.

Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια εμφανίστηκαν όταν η δοκιμή έφτασε στα πλαϊνά capacitive κουμπιά, τα οποία αντικαθιστούν τα τυπικά power και volume up/down, μιας και αποκολλούνται σχετικά εύκολα από τη συσκευή και σταματούν να λειτουργούν.

Προχωρώντας στη δοκιμή που έχει να κάνει με την άσκηση πίεσης για να λυγίσουμε τη συσκευή, η συσκευή λυγίζει χωρίς να σπάει ενώ αρνητική εντύπωση προκαλεί το ότι το πίσω μέρος της συσκευής, κατασκευασμένο από γυαλι, ξεκολλάει από το σώμα της συσκευής πολύ εύκολα. Ενδεχομένως να μην έχει χρησιμοποιηθεί ισχυρή κόλλα, κάτι το οποίο είναι ανεπίτρεπτο για μια συσκευή που θεωρείται ναυαρχίδα και ανταγωνίζεται τα high-end smartphone άλλων κατασκευαστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα