Νέες πληροφορίες για το BLACKSAD: Under the Skin

Και οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που μας απεστάλη, η Microids αποκάλυψε τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες του BLACKSAD: Under the Skin, του αφηγηματικού adventure game που αναπτύχθηκε από κοινού από την Pendulo Studios και την YS Interactive. Το BLACKSAD:

Under the Skin, το οποίο βασίζεται στον κόσμο της σειράς comic που δημιούργησε ο Juan Diaz Canales και ο Juanjo Guarnido και που εκδίδεται από την Dargaud, θα διαυεθεί μέσα στο 2019.

Στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1950, ο Joe Dunn, ιδιοκτήτης ενός ταπεινού συλλόγου μποξ, βρίσκεται απαγχονισμένος. Την ίδια στιγμή, ο Robert Yale, προστατευόμενος και μεγαλύτερη ελπίδα του, φέρεται να έχει εξαφανιστεί. Αν και συντετριμμένη από αυτά τα τρομερά γεγονότα, η κόρη του Joe Dunn, η Sonia, αποφασίζει να συνεχίσει να εργάζεται για να εκπληρώσει τα όνειρα του πατέρα της: αναλαμβάνει τη διαχείριση του συλλόγου μποξ και καλεί τον John Blacksad αν ερευνήσει τη μυστηριώδη εξαφάνιση. Βρισκόμαστε στην παραμονή της μάχης της χρονιάς και ο σύλλογος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, δεν θα επιβιώσει από την απόσυρση του Robert. Η έρευνα θα οδηγήσει τον John Blacksad στην καρδιά ενός κόσμου στον οποίο η διαφθορά κυριαρχεί.

Για πρώτη φορά, οι παίκτες θα μπορέσουν να δουν τον ήρωα που θα ενσαρκώσουν, τον John Blacksad, σε τρεις διαστάσεις, μαζί με κάποια από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού: τον σύλλογο μποξ στον οποίο ξεκινά η έρευνα και ένα σοκάκι της Νέας Υόρκης, όπως τα φαντάστηκαν οι δημιουργοί της Pendulo Studios και της YS Interactive.

Σε αυτήν την περιπέτεια, που θυμίζει νουβέλα, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ John Blacksad, ενός κυνικού, γοητευτικού και ανέμελου γάτου. «Θέλουμε ο παίκτης να ανακαλύψει όλες της πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητας του John Blacksad και να επιλέξει εκείνη που θα ενσαρκώσει,» σχολίασε ο Josie Monchan, game designer στην Pendulo Studios.

Παρακάτω μπορείτε να δείτς τις πρώτες εικόνες από το παιχνίδι. Το BLACKSAD: Under the Skin θα γίνει διαθέσιμο για το PlayStation 4, το Xbox One, το Nintendo Switch, τα PCs και τα Mac εντός της νέας χρονιάς.

pcps4xbox onemac os xswitchClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα