Πιθανό ένα μεγάλο show από τη Microsoft τον Ιούνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Jeff Grubb του GamesBeat, όπως μας λέει το VideoGamesChronicles, η Microsoft ετοιμάζει μεγάλο event για τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Αυτές οι πληροφορίες ταιριάζουν με κάποιες που ήδη είχε το VGC στα χέρια του, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία όντως κάτι έχει στα σκαριά για το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα,

ο Grubb αναφέρει: “θα έχω να πω πιο πολλά για το θέμα σύντομα αλλά θα είναι το Ιούνιο και όχι τον Μάιο. Μπορεί να κάνουν κάτι και τον Μάιο ή τον Σεπτέμβριο αλλά σίγουρα τον Ιούνιο πάνε για κάτι “E3-μεγάλο””. Και συνεχίζει λέγοντας: “μιλούν με διάφορους publishers και συνεργάτες για να πάρουν μεγάλα παιχνίδια για παρουσίαση σε αυτό το show. Το όλο ζήτημα τρέχει τώρα, που έχουμε Μάρτιο, οπότε δεν νομίζω να αλλάξουν ρότα”. Και κλείνει: “πάμε για κάτι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα”.

Πέρυσι η Microsoft, μαζί με τη Bethesda, έκανε το μεγάλο της event στα πλαίσια της “online-only E3”. Πρόπερσι, που δεν είχαμε ούτε αυτό από την ESA (Entertainment Software Association), έκανε το show της τον Ιούλιο του 2020 μόνη της. Φέτος γνωρίζουμε για την ακύρωση της φυσικής μορφής του μεγάλου event της βιομηχανίας, οπότε είναι πολύ πιθανό οι όποιες φήμες να είναι αληθινές. Ακόμα και αν πέσουν έξω ένα μήνα πριν ή μετά.

The post Πιθανό ένα μεγάλο show από τη Microsoft τον Ιούνιο appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα