Νέο στούντιο για τη Rebellion μετά την εξαγορά της TickTock Games

Με την ονομασία "Rebellion North".

H Rebellion Developments γνωστότερη τα τελευταία χρόνια για τη σειρά Sniper Elite, αλλά και τελευταία για το Strange Brigade, ανακοίνωσε την εξαγορά της TickTock Games με έδρα τη Μ. Βρετανία, και τη μετονομασία της σε Rebellion North. Η TickTock Games είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την Rebellion σε τίτλους όπως οι Battlezone και Rogue Trooper. To

νέο στούντιο αποτελεί την τέταρτη προσθήκη στην "οικογένεια" της Rebellion, μετά τη δημιουργία των Rebellion Liverpool και Rebellion Warwick, καθώς και του κεντρικού στούντιο της εταιρίας στην Οξφόρδη.

Σε δήλωση που ακολούθησε της ανακοίνωσης, ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Rebellion, Jason Kingsley επισήμανε: "Η εταιρία συνεχίζει την πορεία ανάπτυξής της και είναι σημαντικό να αποκτήσουμε το κατάλληλο δυναμικό που θα μας βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή". H Rebellion North απασχολείται ήδη σε έναν αριθμό από projects για την εταιρία και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις για αυτά κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα