Ανακεφαλαίωση του 2018 από τη Sony

Όπως και το τι επιφυλάσσει το μέλλον για το PlayStation 4.

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς, ένα video μέσα από το όποιο επιχειρεί να κάνει μια ανακεφαλαίωση στο line-up του PlayStation 4 για το 2018, το όποιο μπορούμε

να πούμε ότι ίσως ήταν από τα ισχυρότερα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια του video περνούν από τις οθόνες μας κομμάτια από πολλούς τίτλους -τόσο αποκλειστικούς για την κονσόλα όσο και third party- όπως το remake του Shadow of the Colossus, τα God of War, Ni no Kuni II, Detroit: Become Human, Marvel's Spider-Man, Assassin's Creed Odyssey, Hitman 2, Call of Duty: Black Ops 4, Red Dead Redemption 2 και πολλά ακόμα παιχνίδια.

Εκτός του παραπάνω videο, η Sony έδωσε ακόμα ένα video με τις κυκλοφορίες τίτλων που θα έρθουν στην οικιακή της κονσόλα στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του εν λόγω video κυριαρχούν οι third party τίτλοι, καθώς η Sony επίλεξε να κυκλοφορήσει τα περισσότερα αποκλειστικά παιχνίδια της μέσα στην περασμένη χρόνια. Σε αυτό το video έχουμε υλικό από τα Days Gone, Dreams, Death Stranding, Ghost of Tsushima, The Last of Us: Part II, Kingdom Hearts 3, Ace Combat 7: Skies Unkown, Anthem, Resident Evil 2 Remake, Rage 2, The Division 2, MediEvil, Metro Exodus, Devil May Cry 5, Sekiro: Shadows Die Twice και πολλά άλλα. Βλέποντας το εν λόγω video, η αλήθεια είναι ότι και το 2019 προβλέπεται να είναι μια χρονιά που θα κάνει τα πορτοφόλια μας να... αδειάσουν.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα