Νέος "παίκτης" στην αγορά των home consoles

Studio ανάπτυξης ετοιμάζει τη δική της κονσόλα-έκπληξη.

Το 2019 ξεκίνησε με μια μεγάλη έκπληξη στη σκηνή των video games. Η Slightly Mad Studios -γνωστή για simulatιοn racing τίτλους- έχει ξεκινήσει να εργάζεται επάνω σε ένα ολοκαίνουργιο project, μια οικιακή κονσόλα.

Τα νέα

ήρθαν μέσα από ένα tweet που δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ο επικεφαλής του Studio, Ian Bell, δίνοντας τα πρώτα στοιχεία για μερικά από τα χαρακτηριστικά που επιθυμούν και έχουν σχεδιάσει στο studio για να διαθέτει η νέα gaming πλατφόρμα. Το όνομά της (αν και πιθανότατα αυτή είναι η κωδικη ονομασία της) είναι Mad Box, θα διαθέτει πραγματική 4Κ ανάλυση και θα υποστηρίζει VR στα 60 fps ανά μάτι.

Σύμφωνα με το Variety, που ήρθε σε επικοινωνία με τον Bell, η νέα κονσόλα θα υποστηρίζει τα περισσότερα VR Headsets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, καθώς επίσης και όσα πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Τα specs του Mad Box θα είναι στα επίπεδα που θα διαθέτουν κάποια πολύ γρήγορα PC σε δύο χρονιά από σήμερα, καθώς η εταιρεία έχει βάλει ως στόχο να κυκλοφορήσει το Mad Box, σε ανταγωνιστική τιμή, γύρω στο 2022.

Τέλος, η τεχνολογία ανάπτυξης για την κονσόλα θα είναι δωρεάν για όλους, κάτι που αποτελεί μια κίνηση-έκπληξη. Η Slightly Mad Studios έχει δημιουργήσει μια πλήρη σουίτα για να χρησιμοποιούν άλλοi προγραμματιστές, όπως κρίνουν κατάλληλο, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος. "Πιστεύουμε ότι οι αποκλειστικές υπηρεσίες είναι αποκλειστικές, αλλά δεδομένου ότι θα δώσουμε μια cross platform μηχανή σε όλους τους προγραμματιστές, θα είναι η επιλογή τους", δήλωσε ο Bell στο Variety.

What is the Mad Box? It's the most powerful console ever built... It's literally 'Mad'... You want 4k, you want VR at 60FPS? You want a full engine for free to develop your games on it? You have it.

— Ian Bell SMS (@bell_sms) 2 Ιανουαρίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα