Νέο παράρτημα για την Kojima Productions

Η Kojima Productions, το studio ανάπτυξης πίσω από το πρόσφατο Death Stranding, έκανε γνωστό ότι προχώρησε στην δημιουργία ενός νέου τμήματος αφιερωμένο στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική.

Στο νέο τμήμα ανέλαβε χρέη διευθυντή ο βετεράνος του PlayStation, Riley Russel, και θα έχει ως αποστολή “να συνεργαστεί με δημιουργικούς και ταλαντούχους επαγγελματίες στην τηλεόραση, τη μουσική και τον κινηματογράφο”.

“Η

ομάδα έχει ως καταστατικό της τον στόχο να επεκτείνει την εμβέλεια και την αναγνωρισιμότητα των project που βρίσκονται αυτή την στιγμή υπό ανάπτυξη στην Kojima Productions και να τα κάνει ακόμη περισσότερο μέρος της pop κουλτούρας μας”, ανέφερε ο Russel στο gamesindustry. “Παρόλο που είμαστε ένας παγκόσμιος οργανισμός, η νέα business development ομάδα θα έχει επίκεντρο το Los Angeles της Καλιφόρνιας. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να δουλέψουμε με τα καλύτερα ταλέντα της ψυχαγωγίας που μπορούμε, σε όλες τις βιομηχανίες του θεάματος”.

Ο Hideo Kojima, δημιουργός του Metal Gear Solid και ιδρυτής της Kojima Productions, είναι εδώ και καιρό μεγάλος θαυμαστής της τηλεόρασης, της μουσικής και του κινηματογράφου και μιλάει συχνά για αυτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, οπότε δεν θα πρέπει να μας προκαλεί καμία έκπληξη η εταιρεία του να επεκτείνεται σε μέσα εκτός της βιομηχανίας των video games.

“Η εύρεση νέων τρόπων ψυχαγωγίας, αφοσίωσης και προσφοράς αξίας στους fans μας είναι απαραίτητη σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο αφήγησης. Το νέο μας τμήμα θα μεταφέρει το studio σε ακόμη περισσότερους τομείς που παρουσιάζουν τις δημιουργικές μας αφηγήσεις πέρα ​​από τα video games και θα ανοίξει τρόπους για τους fans μας να επικοινωνούν και να βυθιστούν σε αυτούς τους χώρους”, αναφέρει ο business development manager της Kojima Productions, Yoshiko Fukuda.

#KojimaProductions are proud to announce that a new business division will be opening in California, USA.
This will explore opportunities beyond game development into film, television and other forms of entertainment.
Read more: https://t.co/fWUGl1OwPw pic.twitter.com/8dcl7STIQL

KOJIMA PRODUCTIONS (Eng) (@KojiPro2015_EN) November 22, 2021

The post Νέο παράρτημα για την Kojima Productions appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα