Rockstar: Απολογισμός για τα τεχνικά θέματα της GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

Μέσω σχετικής ενημέρωσης, η Rockstar Games προχώρησε σε απολογισμό για τα τεχνικά θέματα που παρουσιάστηκαν στην Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, ανακοινώνοντας παράλληλα επερχόμενες ενημερώσεις για την αντιμετώπισή τους.

Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης: “Η σειρά Grand Theft Auto -και τα παιχνίδια που απαρτίζουν αυτήν την εμβληματική τριλογία- είναι

τόσο ξεχωριστή για εμάς όσο γνωρίζουμε ότι είναι και για τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο. Οι νέες εκδόσεις αυτών των κλασικών παιχνιδιών δεν κυκλοφόρησαν σε κατάσταση που να πληροί τα δικά μας πρότυπα ποιότητας ή εκείνα που περίμεναν οι θαυμαστές μας.

Έχουμε συνεχή σχέδια για να αντιμετωπίσουμε τα τεχνικά ζητήματα και να βελτιώσουμε κάθε παιχνίδι στο μέλλον. Με κάθε προγραμματισμένη ενημέρωση, τα παιχνίδια θα φτάνουν στο επίπεδο ποιότητας που τους αξίζει.“

Η πρώτη ενημέρωση του αμερικανικού στούντιο, που θα αντιμετωπίζει μία πληθώρα από τα συγκεκριμένα τεχνικά ζητήματα, έγινε διαθέσιμη πριν από λίγες ημέρες και καλύπτει ολόκληρη την τριλογία σε κάθε υποστηριζόμενη πλατφόρμα.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Title Update 1.02 is now available on PS4, PS5, Xbox Series X|S, and Xbox One https://t.co/YXCdnh6rKl

Rockstar Support (@RockstarSupport) November 20, 2021

Επιπροσθέτως, οι αρχικές εκδόσεις και των τριών παιχνιδιών από την εν λόγω τριλογία θα επιστρέψουν σύντομα στα ψηφιακά ράφια του Rockstar Store ως bundle- τα οποία είχαν αφαιρεθεί εν όψει της επανακυκλοφορίας τους, ενώ όσοι αγόρασαν ή πρόκειται να αγοράσουν την Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition από το online κατάστημα της Rockstar έως τις 30 Ιουνίου του 2022, θα αποκτήσουν και εντελώς δωρεάν τις πρωτότυπες εκδόσεις αυτών των παιχνιδιών μέσω του Rockstar Games Launcher.

Η Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition κυκλοφορεί σε PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch και PC. Η αντίστοιχη έκδοσή της για κινητές συσκευές (iOS/ Android) αναμένεται να γίνει διαθέσιμη “νωρίς μέσα στο 2022”.

The post Rockstar: Απολογισμός για τα τεχνικά θέματα της GTA: The Trilogy – The Definitive Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα