Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε το MultiVersus

Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε επίσημα το MultiVersus, ένα free-to-play, Smash Bros.-style platform 2v2 fighting τίτλο. Το MultiVersus διαθέτει μια σειρά από χαρακτήρες από διάφορα αγαπημένα franchise της Warner Bros, που περιλαμβάνουν ήρωες και κακούς της DC και μια επιλογή άλλων, λιγότερο προβλέψιμων χαρακτήρων.

Εκτός

από χαρακτήρες όπως ο Batman, ο Superman, η Wonder Woman, η Harley Quinn και ο Shaggy από το Scooby-Doo, διαθέτει επίσης τον Bugs Bunny των Looney Tunes, τους Tom and Jerry, τους Jake the Dog και Finn the Human από το Adventure Time, τους Steven Universe και Garnet από τον Steven Universe, ένα πρωτότυπο πλάσμα με την ονομασία “Reindog” και, για κάποιο λόγο, την Arya Stark από το Game of Thrones.

Να σημειώσουμε ότι ένα all-star καστ ηθοποιών θα δανείσει τις φωνές του στους αντίστοιχους χαρακτήρες τους, συμπεριλαμβανομένων των Kevin Conroy ως Batman, George Newbern ως Superman, Abby Trott ως Wonder Woman, Tara Strong ως Harley Quinn, John DiMaggio ως Jake the Dog και Maisie Williams ως η φωνή της Arya Stark, μεταξύ άλλων.

Το MultiVersus βρίσκεται σε ανάπτυξη από την Player First Games με «ισχυρή έμφαση» στα online co-op, στους “deep combat μηχανισμούς”, στα προσαρμόσιμα σετ κινήσεων, στις combo κινήσεις χαρακτήρων και υποστήριξη για αγώνες 2v2, 1v1 και 4 παικτών.

Το MultiVersus θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσα στο 2022, περιλαμβάνοντας πλήρη cross-play υποστήριξη, αποκλειστικό server-based rollback netcode και Seasons που θα προσφέρουν νέο υλικό.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προεγγραφούν για τα επερχόμενα MultiVersus playtests εδώ και να ρίξουν μια μάτια στον τίτλο, μέσα από το πρώτο trailer του.

The post Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε το MultiVersus appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα